slika
1 od 1

SONY WH-CH510 black

KontaktFiksno

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
90
2
pre 15 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Tehnika Online
Član od 09.11.2021.
Svi oglasi

Boja Crna
Bežični Da
Bluetooth konektor Da

 

Lagana struktura, dugotrajno bežično striming
Možete duže da uživate u omiljenoj muzici i podkastovima uz Soni VH-CH510 slušalice. Zahvaljujući laganom dizajnu i do 35 sati neprekidnog slušanja muzike, ne morate da brinete da ćete ostati bez posla dok putujete.

Vireless Streaming
Takođe možete da strimujete svoje omiljene pesme sa uparenog pametnog telefona ili tableta koristeći Bluetooth® bežičnu tehnologiju.

Energija za ceo dan, brzo punjenje
Zahvaljujući izuzetnom kapacitetu baterije od 35 sati, imate dovoljno snage čak i na dužim putovanjima. Kada su slušalice pri kraju, brzo punjenje od 10 minuta može vam dati do 90 minuta vremena reprodukcije.

Ponesite svoju muziku svuda
Slušalice VH-CH510 nisu samo kompaktne i lagane, već ih je zahvaljujući rotirajućoj slušalici lako bezbedno čuvati u torbi.

Dugmad koja olakšavaju slušanje muzike
Koristite dugmad za reprodukciju, zaustavljanje ili preskakanje numera i podešavanje jačine zvuka.

Handsfree telefonski poziv - jednostavno
Razgovori mogu slobodno da teku tokom hendsfri poziva zahvaljujući ugrađenom mikrofonu. Ne morate čak ni da vadite telefon iz džepa.

Kompatibilan sa funkcijama glasovnog asistenta
Pritiskom na dugme možete da se povežete sa funkcijom glasovnog asistenta vašeg pametnog telefona za planiranje rute, reprodukciju muzike ili komunikaciju sa kontaktima u telefonskom imeniku.

ID Oglasa: #144861072
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.