slika
1 od 1

SONY WH-CH710N black

KontaktFiksno

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
66
0
pre 17 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Tehnika Online
Član od 09.11.2021.
Svi oglasi

Boja Crna
Bežični Da
Bluetooth konektor Da

 

 

Besprekoran zvuk bez prekida
VH-CH710N bežične slušalice koje poništavaju buku mogu da obezbede moćno, neometano zvučno iskustvo bilo gde. Uz pomoć filtriranja šuma podržanog tehnologijom dvostrukog senzora buke i režimom ambijentalnog zvuka, vi odlučujete šta ćete čuti – a njegov bežični rad do 35 sati omogućava vam da slušate muziku tokom celog dana.

Slušalice za blokiranje sveta
Bez obzira da li ga nosite sa sobom na dug let ili na posao, funkcija AINC (Filteriranje buke veštačke inteligencije) kontinuirano analizira komponente ambijentalnih zvukova i automatski bira najefikasniji filter buke u datom okruženju.

Vi odlučujete šta ćete čuti - sa tehnologijom dvostrukog senzora buke
Slušalice VH-CH710N detektuju više ambijentalnih zvukova nego ikada ranije zahvaljujući svoja dva mikrofona, usmerena napred i nazad. Dakle, bez obzira da li želite da blokirate zvuk gradskog saobraćaja ili kancelarijskog ćaskanja, možete se potpuno predati zvuku.

Prilagodite zvuk
Režim ambijentalnog zvuka vam daje potpunu kontrolu nad doživljajem zvuka. Ako ga uključite, možete čuti muziku na način da do vas dopiru i važni zvuci svakodnevnog života koji služe vašoj bezbednosti (npr. saobraćaj i razglas).

Celodnevno slušanje muzike uz brzo punjenje
Sa ugrađenom litijum-jonskom baterijom, može da igra do 35 sati sa jednim punjenjem. A brzo punjenje nudi 60 minuta reprodukcije nakon samo 10 minuta punjenja.

Pomoć bez ruku
Možete da se povežete sa glasovnim asistentom svog pametnog telefona za planiranje rute, reprodukciju muzike ili komunikaciju sa kontaktima u telefonskom imeniku pritiskom na dugme

ID Oglasa: #144861270
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.