slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

SoundPEATS Air3 Deluxe HS LDAC, Bluetooth V5.3 Earbuds

5.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
21
0
pre 9 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zbare
Član od 18.02.2010.

Novo , samo proverene i fotografisane za oglas

 

SoundPEATS Air3 Deluke HS Bluetooth 5.3 slušalice sa 14,2 mm drajverom, 4 mikrofona Hi-Res audio bežične slušalice za uši, IPX4 vodootporne stereo slušalice u ušima, detekcija u uhu

 

Audio sertifikat visoke rezolucije – Prve svetske sertifikovane Hi-Res Audio prave bežične slušalice polu-u uhu koje je odobrilo Japansko audio društvo. Stvara revolucionarni proboj i donosi vrhunsko uživanje u muzici i ekstremnu udobnost. Frekvencijski odziv do 20Hz-40KHz (obično 20Hz-20KHz za druge kolege) reprodukuje delikatan i svež originalni zvuk i vraća lepotu vokala i muzičkih instrumenata.


Vodeći LDAC kodek – Stereo slušalice sa LDAC kodekom usvajaju hibridnu šemu kodiranja kako bi obezbedile efikasniju kompresiju podataka. Obezbeđuje maksimalnu brzinu prenosa od 990kbps i postiže prenos kvaliteta zvuka do 24bit/96KHz. U poređenju sa SBC-om, LDAC može preneti sadržaj informacija do tri puta. Smanjuje izobličenje zvuka i postiže značajno poboljšanje kvaliteta zvuka Bluetooth 5.3 slušalica. ( Napomena: slušalice nisu aktivne za poništavanje buke)


Drajver od 14,2 mm i 4 mikrofona – Ugrađeni dinamički drajver od 14,2 mm sa otvorenim zvučnim poljem delikatno vraća teške niske frekvencije, jasne srednje i visoke tonove i visoke rezolucije da bi predstavio moćan i prirodno podešen zvuk. Dvostruki dizajn mikrofona svake bežične slušalice i napredna ENC (Environmental Noise Cancellation) tehnologija precizno hvataju ljudski glas u pozivima i efikasno smanjuju smetnje ambijentalne buke, tako da vaš glasovni poziv može biti jasan i gladak kao licem u lice - razgovor sa licem, čak i u buci


Detekcija u uhu - Umetnite bežične slušalice da biste svirali odmah i automatski pauzirali kada ih skidate. Detekcija u ušima sa odzivom i intuitivna kontrola dodirom čine slušalice lakim za rukovanje i isključuju svaku neprijatnost.  


Režim igre sa malim kašnjenjem i prilagođeni ekvilajzer za aplikaciju - Trostruki dodir leve stereo slušalice da biste ušli u režim igre sa malim kašnjenjem od 60 ms. Sinhronizovana slika i zvuk vam omogućavaju da precizno uhvatite poziciju i unapred iskoristite pobedničku priliku, što je savršeno za mobilne igre. Možete preuzeti i registrovati aplikaciju SOUNDPEATS za prilagodljivu manipulaciju.  

ID Oglasa: #164320631
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

Moze licno preuzimanje u Novom Sadu

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.