slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

AKG S30 All in One Travel Bluetooth Wireless ZVUCNIK NOVO

4.000 dinFiksno

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
48
4
pre 10 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Marija
Član od 24.01.2022.
Svi oglasi

⭐⭐⭐ ORIGINAL - NOVO U FABRICKOM PAKOVANJU ⭐⭐⭐

 

 

AKG S30 All in One Travel Bluetooth Wireless Speaker - Blue je kompaktni i praktičan zvučnik dizajniran za putovanja. Sa svojim modernim plavim dizajnom, ovaj zvučnik pruža visokokvalitetan zvuk u bilo kojem okruženju. Povezuje se putem Bluetooth tehnologije sa širokim spektrom uređaja, omogućavajući vam da uživate u omiljenoj muzici bez žica. Opremljen je snažnom baterijom koja omogućava dugotrajnu reprodukciju, dok ugrađeni mikrofon omogućava hands-free pozive. Sa svojom kompaktnom veličinom i laganom konstrukcijom, AKG S30 je savršen pratilac za putovanja, od kuće do kancelarije ili bilo gde između.

 

AKG S30 All in One Travel Bluetooth Wireless Speaker - Blue kombinuje vrhunski zvuk, praktičnost i eleganciju u kompaktnom paketu. Evo nekih detaljnijih informacija o ovom proizvodu:

 

1. Visokokvalitetni zvuk: Sa potpisanim AKG zvukom, AKG S30 pruža izuzetno jasan i uravnotežen zvuk. Bez obzira da li slušate muziku, gledate filmove ili razgovarate preko telefona, doživljaj će biti obogaćen detaljima i dubinom.

 

2. Bluetooth povezivost: Ovaj zvučnik podržava Bluetooth tehnologiju za bežično povezivanje sa pametnim telefonima, tabletima, laptopima i drugim Bluetooth uređajima. To omogućava jednostavno strujanje muzike sa vašeg uređaja bez potrebe za žicama.

 

3. NFC tehnologija: Dodatno, podržava NFC tehnologiju za brzo uparivanje sa NFC-kompatibilnim uređajima. Samo dodirnite svoj NFC uređaj na označenom mestu na zvučniku i veza će biti uspostavljena brzo i jednostavno.

 

4. Baterija dugog trajanja: Sa snažnom ugrađenom baterijom, AKG S30 omogućava dugotrajno uživanje u muzici. Možete uživati u neprekidnom reprodukovanju tokom dugih putovanja ili celodnevnih aktivnosti.

 

5. Hands-free pozivi: Ugrađeni mikrofon omogućava vam da koristite zvučnik za hands-free pozive. Bez potrebe da držite telefon, možete slobodno razgovarati dok obavljate druge zadatke.

 

6. Mogućnost punjenja: Osim što reprodukuje muziku, AKG S30 takođe može puniti vaše mobilne uređaje. Ova funkcija čini zvučnik još praktičnijim za putovanja i dnevnu upotrebu.

 

7. Elegantan dizajn: Sa modernim plavim dizajnom i kompaktnom konstrukcijom, ovaj zvučnik je vizuelno privlačan i lako se uklapa u bilo koje okruženje.

 

AKG S30 All in One Travel Bluetooth Wireless Speaker - Blue je sveobuhvatan audio uređaj koji kombinuje vrhunski zvuk, praktičnost i stil, čineći ga savršenim pratilacem za putovanja i svakodnevnu upotrebu.

 

 

✅ NOVO U FABRICKOM PAKOVANJU

✅ KUPAC PRVI OTVARA KUTIJU

✅ ORIGINAL 100%

 

ID Oglasa: #164790450
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.