slika
slika
1 od 2

Amazon Echo Pop Bluetooth Alexa Pametni Zvucnik Crni Black

33 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
241
12
pre 10 dana
Odgovara na 0% poruka.
Market 067-7173-662 Samo Poziv
Član od 01.12.2012.
kp izlog

Amazon Echo Pop Bluetooth Alexa Pametni Zvucnik Crni Black 

 

PREDSTAVLJAMO ECHO POP – Ovaj kompaktni pametni zvučnik sa Aleka ima pun zvuk koji je odličan za spavaće sobe i male prostore. Dovoljno mali da se uklopi i dovoljno moćan da se ističe.
UPRAVLJAJTE MUZIKOM SVOJIM GLASOM – Zamolite Aleka da pušta muziku, audio knjige i podkastove od vaših omiljenih provajdera kao što su Amazon Music, Apple Music, Spotifi, Pandora, Sirius KSM i drugi. Povežite se preko Bluetooth-a da strimujete kroz svoj prostor.
UČINITE BILO KOJI PROSTOR PAMETNIM PROSTOROM – Lako kontrolišite kompatibilne pametne kućne uređaje kao što su pametni utikači ili pametna svetla svojim glasom ili Aleka aplikacijom.
ŽIVOT JE JEDAN LAKŠI – Neka Aleka podesi tajmere, proveri vremensku prognozu, čita vesti, ponovo naruči papirne peškire, upućuje pozive, odgovara na pitanja i još mnogo toga.
ALEKSA IMA VEŠTINE – Sa desetinama hiljada veština i brojanjem, Aleka može da vam pomogne da uradite više ili manje – poput puštanja opuštajućih zvukova i testiranja svog muzičkog znanja.
O SVETLOSTI – Aleka ne počinje da sluša sve dok vaš uređaj ne čuje da kažete „ Aleka“ i svetlosna traka ne postane plava.
DIZAJN DA ZAŠTITI VAŠU PRIVATNOST – Amazon se ne bavi prodajom vaših ličnih podataka drugima. Napravljen sa više slojeva kontrola privatnosti, uključujući dugme za isključivanje mikrofona.
DIZAJNOVANO ZA ODRŽIVOST – Tkanina ovog uređaja je napravljena od 100% recikliranog prediva nakon upotrebe, a aluminijum je napravljen od 80% recikliranog aluminijuma. Pakovanje uređaja se 100% može reciklirati.

ID Oglasa: #160066844
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.