slika
slika
slika
1 od 3

Bluethoot zvucnik

2.700 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
79
1
pre 10 dana
Odgovara na 84% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Shop Shop
Član od 23.02.2023.
Svi oglasi

 Xtreme 3 prenosni Bluetooth zvučnik bez napora isporučuje snažan Original Pro zvuk. Sa četiri upravljačka programa i dva pumpajuća  bas radijatora, snažan zvuk privlači sve. Pakovan sa 15 sati reprodukcije i ugrađenom baterijom za napajanje omogućava vam zabavu po ceo dan. Sa PartyBoost-om možete povezati više zvučnika sa omogućenim  PartyBoost-om kako biste stvari podigli na viši nivo. Malo kiše moglo bi vam pokvariti zabavu, ali IP67 vodootporni i otporan na prašinu Xtreme 3 to nimalo neće smetati, a praktična traka za nošenje s ugrađenim otvaračem za boce olakšava zabavu u zatvorenom prostoru. Xtreme 3 ostavlja veliki odjek gde god krenuli.

 

Uživajte u bežičnom Bluetooth prenosu muzike gotovo bilo gdje sa crnim, crvenim, zelenim ili plavim, Xtreme 3 prenosnim Bluetooth zvučnikom. Možete upariti do dva Bluetooth izvorna uređaja odjednom za brzu kontrolu nad muzikom. Možete i upariti dva kompatibilna zvučnika zajedno za pravi stereo zvuk ili spojiti više zvučnika za zvuk celog doma preko Bluetooth-a. Xtreme 3 ima USB priključke tipa A i USB tipa C za punjenje vaših kompatibilnih uređaja, tako da slaba baterija telefona neće zaustaviti vašu muziku.

 

Zvučnik ima dva niskotonca od 2,75 inča i dva visokotonca od 0,75 inča koji isporučuju do 100 W ukupne RMS snage. Ugrađena punjiva baterija traje do 15 sati reprodukcije i puni se za samo 2,5 sata. Uključena traka za nošenje preko ramena olakšava pomeranje Xtreme 3 i sadrži ugrađeni otvarač za boce.

 

 

 

Karakteristike:
Baterija 36,3Wh
USB-A izlaz do 2 A; USB-C izlaz do 1,5 A
Maksimalni ukupni kontinuirani USB izlaz od 2,5 A
Ugrađena funkcija power bank omogućuje vam punjenje uređaja, tako da vašoj muzici nije potreban odmor.
Ugrađena punjiva baterija traje do 15 sati reprodukcije i puni se za samo 2,5 sata.
Vodootporan dizajn otporan na prašinu
Remen za nošenje preko ramena sa ugrađenim otvaračem za boce

Proizvode mozete poruciti na KP VIBER SMS ili POZIV na broj 0612496141

ID Oglasa: #149903498
Informacije
Garancija na ispravnost



Povracaj ne vrsimo



Samo zamene u slucaju da imate neki problem sa proizvodom javite nakon sto dobijete paket nakon toga ne uvazavamo reklamacije
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.