slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Bluetooth zvučnik Cellularline Easy Drive

38 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
15
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

EASY DRIVE je idealan partner za dostupnost u pokretu ili za upućivanje poziva bez gubljenja fokusa na putu. Uređaj se može pričvrstiti na vizir za sunce pomoću metalne kopče bez ikakve komplikovane montaže.

Bluetooth tehnologija sa verzijom 4.0 obezbeđuje odličan kvalitet veze sa pametnim telefonom i domet do 10m. Zahvaljujući brzom uparivanju i, pre svega, praktičnoj tehnologiji sa više tačaka (omogućava vam da se povežete sa 2 pametna telefona istovremeno), sistem hands-free je savršen za automobil.

Inteligentna kontrola detektuje čim uređaj nije uparen i automatski ga stavlja u režim pripravnosti radi uštede baterije. Automatsko uključivanje iz stanja pripravnosti omogućava besprekornu vezu čim uđete u automobil.

Razgovori se prenose kristalno jasno zahvaljujući DSP procesoru za poništavanje buke. Pozivi (prihvati/završi) i jačina zvuka (glasnije/tiše) mogu se lako kontrolisati direktno na hands-free sistemu pomoću višenamenskog dugmeta.

Ugrađena baterija od 600 mAh omogućava do 8 sati reprodukcije muzike ili razgovora, kao i do 150 sati u režimu mirovanja. Korišćenjem priloženog kabla za punjenje USB Type-A do Micro-USB, uređaj za slobodne ruke može se napuniti u roku od 3 sata pomoću priloženog punjača za automobil ili bilo koje druge USB Type-A utičnice na putnom punjaču ili računaru. Hendsfri sistem takođe ima LED koji pruža informacije o vezi i statusu punjenja.

Karakteristike proizvoda:

MultiPoint - povežite se na 2 mobilna telefona u isto vreme

Do 8 sati trajanja baterije

Bluetooth domet 10 m

Digitalni signalni procesor obezbeđuje kristalno čiste razgovore

Do 150 sati pripravnosti

Obim isporuke:

Hendsfri

Auto punjač

Kabl za punjenje USB tipa A na Micro-USB

uputstvo za upotrebu

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvezen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #163722199
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.