slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Bluetooth Zvučnik sa Mikrofonom

3.490 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
60
1
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Zorica
Član od 18.07.2020.
Svi oglasi
 [Moćni karaoke zvučnik] Ova karaoke mašina ima manju veličinu, ali moćne funkcije. Sa 10W jakim i nadograđenim audio drajverom, čini kvalitet zvuka jasnijim i uravnoteženijim i daje vam 360° stereo surround zvučne efekte.

[4 načina veze i bežični Bluetooth 5.1 mikrofon】 Bežična Bluetooth veza, 3.5 mm AUX veza, podrška za USB i TF karticu. Zvučnik i mikrofon se automatski povezuju kada se uključe. Trenutno uparivanje, automatsko ponovno povezivanje, poboljšana stabilnost veze i poboljšane performanse baterije. Zvučnik se povezuje preko Bluetooth-a sa vašim telefonom, tabletom, laptopom i drugim uređajima koji podržavaju Bluetooth.

[Zanimljivi zvučni efekati] Ima 10 magičnih zvučnih efekata: originalni, surround zvuk, čudovište, beba, žena, muškarac, itd. , koji mogu zadovoljiti više potreba i doneti više zabave. Savršeno za porodična okupljanja na otvorenom, učionice, govore i mnoge druge prilike.

[Dinamic LED svetlo] Ovaj bežični zvučnik za karaoke ima 13 režima osvetljenja. Dvaput kliknite na dugme za napajanje zvučnika da biste promenili efekat osvetljenja, stvarajući impresivno i dinamično karaoke iskustvo, stvarajući najromantičnije i najdinamičnije okruženje za karaoke zabavu za vas. Alternativno, možete pritisnuti i držati LED dugme da biste isključili svetlo.

➡️ ️Ako želite da poručite pošaljite nam poruku preko KUPUJEM PRODAJEM sa Vašim podacima:
Ime, prezime, adresa i broj telefona ili SMS na 0665794222

Moguće LIČNO PREUZIMANJE na Banovom brdu i Novom Beogradu

- Pogledajte našu kompletnu ponudu na kupujem prodajem nalogu klikom na “ Svi oglasi” -
ID Oglasa: #157201534
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.