slika
slika
slika
1 od 3

Bluetooth zvučnik,Tranzistor,USB, MP3, FM

1.200 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
314
8
pre 13 dana
Odgovara na 85% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dušan
Član od 20.07.2017.
Svi oglasi

Džepni tranzistor sa više funkcija, male zapremine, lak za nošenje, visokog kvaliteta, nov stil, omogućava predivan zvuk. U kompletu dolazi sa baterijom velikog kapaciteta, male zapremine (koja se dopunjava putem struje, preko računara, lap topa itd). Praktičan za nošenje, pecanje, bolnice, portirnice, kancelarije i dr.

Podržava USB / SD karticu MP3 reprodukcija audio formata i FM radio. Takođe poseduje digitalno pojačalo velike snage sa uštedom energije i jasnim zvukom.

Parametri:

- FM radio

- Funkcija digitalne pesme

- Stepen izobličenja: manji od 0,5 procenata

- FM: 87MHz - 108MHz

- Izlazna snaga: 3W

- Impedansa: 4 ohm

- Tip utikača: Micro USB

-Vreme punjenja: 2-4 sata

-trajanje baterije: 10 sati

- Podržava USB / TF karticu

Potpuno je novo-neotpakovano po akcijskoj ceni. Količina je ograničena. Šaljem brzom poštom a moguće je i lično preuzimanje u Novom Sadu.

ID Oglasa: #130451629
Informacije
Pošaljite  porudžbinu sa ličnim podacima i oznakom artikla koji naručujete. Proizvode šaljem brzom poštom . Plaćanje prilikom preuzimanja. Poštarinu plaća kupac. Mogućnost ličnog preuzimanje ili dostave lokalnom kurirskom službom koja nije uključena u cenu.
Za sve porudžbine i informacije isključivo na 063 78 38 335 jer poruke sa KP čitam tek uveče.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.