slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Bose SoundLink Revolve - Series II Bluetooth zvucnik

215 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
21
0
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Filip Tech
Član od 27.06.2019.
kp izlog

Neverovatno glasan, iznenađujuće kompaktan: ovaj mali, prenosivi bežični zvučnik nudi pravi zvuk od 360° za ravnomernu pokrivenost zvukom. Robusni prenosivi zvučnik: Zato što je SoundLink Revolve II otporan na vodu i prašinu (ocena IP55).

 

Duži vek trajanja baterije: Litijum-jonska baterija obezbeđuje do 13 sati neprekidnog uživanja u muzici i nudi duže vreme reprodukcije od originalnog SoundLink Revolve zvučnika. Jednostavno punjenje preko Micro-B USB porta.

 

Ugrađeni mikrofon: odgovorite na pozive i pristupite unapred instaliranom glasovnom asistentu na svom mobilnom uređaju direktno sa zvučnika. Ili povežite zvučnik sa uređajem koji podržava Amazon Alexa, kao što je Echo Dot za još praktičniju kontrolu glasom.

 

Lako povezivanje: Podrška glasovnim uputstvima čini povezivanje vašeg uređaja za reprodukciju i Bluetooth zvučnika veoma lakim. Možete povezati dva uređaja u isto vreme i lako se prebacivati između njih, dajući vam potpunu kontrolu nad muzikom.

 

ID Oglasa: #165410088
Informacije

                  Pogledajte ostale oglase na:  
     
                  https: //filiptech. kpizlog. rs/


               TehnikaPlaystation ● Dyson

                   Fjallraven ● Govee ● Spigen

                                  Filip Tech

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.