slika
slika
1 od 2

Echo Show 5 (3rd Gen, 2023) Bluetooth Cold Blue Amazon

83 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
30
1
pre 10 dana
Odgovara na 0% poruka.
Market 067-7173-662 Samo Poziv
Član od 01.12.2012.
kp izlog

Echo Show 5 (3rd Gen, 2023) Bluetooth Cold Blue Amazon

 

ALEXA MOŽE VAM POKAZATI VIŠE – Podesite alarme i tajmere, spavajte mirno uz opuštajuću listu za reprodukciju, započnite jutro rutinom pametnog doma, jasno vidite kalendar ili vremensku prognozu – sve to svojim glasom.
MALA VELIČINA, VEĆI ZVUK – Strimujte svoju omiljenu muziku, emisije, podkastove i još mnogo toga od provajdera kao što su Amazon Music, Spotifi i Prime Video— sada sa dubljim basom i jasnijim vokalom. Uključuje ekran od 5,5 inča tako da na prvi pogled možete da vidite emisije, naslove pesama i još mnogo toga.
ODRŽAJTE VAŠ DOM UDOBNIM – Kontrolišite kompatibilne pametne uređaje kao što su svetla i termostati, čak i dok ste odsutni.
POGLEDAJTE VIŠE SA UGRAĐENOM KAMEROM – Proverite svoju porodicu, kućne ljubimce i drugo pomoću ugrađene kamere. Svratite u svoj dom kada ste napolju ili pogledajte ulazna vrata sa svog Echo Shov 5 sa ​​kompatibilnim video zvonima.
POGLEDAJTE SVOJE FOTOGRAFIJE NA EKRANU – Kada nisu u upotrebi, postavite pozadinu na rotirajuću projekciju slajdova vaših omiljenih fotografija. Pozovite porodicu i prijatelje da dele fotografije u vašem Echo Shov-u. Prime članovi takođe dobijaju neograničeno skladište fotografija u oblaku.
OSTANITE POVEZANI SA VIDEO POZIVIMA – Koristite kameru od 2 MP da biste pozvali prijatelje i porodicu koji imaju Aleka aplikaciju ili Echo uređaj sa ekranom. Napravite najave drugim kompatibilnim uređajima u svom domu.
DIZAJN DA ZAŠTITI VAŠU PRIVATNOST – Amazon se ne bavi prodajom vaših ličnih podataka drugima. Napravljen sa više slojeva kontrola privatnosti, uključujući dugme za isključivanje mikrofona/kamere i ugrađeni zatvarač kamere.
DIZAJNIRAN ZA ODRŽIVOST – Tkanina ovog uređaja je napravljena od 100% recikliranog poliesterskog prediva, a aluminijum je napravljen od 100% recikliranog aluminijuma. Pakovanje uređaja se 100% može reciklirati.

ID Oglasa: #160106383
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.