slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

"JBL TUNER2 Harman Kardon"Blutut Zvucnik.LCD-FM-DAB+RADIO

75 €

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
78
7
pre 13 dana
Nalogza Aplikacije7
Član od 12.09.2021.
Svi oglasi
                   O  R  I  G  I  N  A  L ®

       " JBL TUNER 2  HARMAN KARDON " ®    

                                   &

         " LOGITECH MEGABOOM EXTREM " ®   


Oba se posebno prodavaju. . . kupljen je Original vrhunski JBL TINER 2 u DANSKOJ prva A klasa. . . tako i ovaj drugi vrhunski svetaki najpoznatiji Logitech MEGABOOM EXTREM je kupljen u Danskoj. . . prva A klasa.

Prvi JBL je vrhunsko zadovoljstvo gde nece vam nikada biti dosadno jer imate sve vrste vesti zato sto poseduje veliki LCD EKRAN sa dodatnim funkcijama gde pise koliko vam je u bateriji energija. . . zatim RDS CITAC REKLAMA , poseduje kristalni zvuk FM RADIA I DAB+ RADIA gde vase slusanje ce se pretvoriti u radost i bice vas omiljeni mezimac sa vama, svugde ce te ga nositi u to garantujem jer je kompaktan za torbicu i gabaritet mu je ekstra odradjen.

Vodootporan je pored svega 1.5m dubine i 30 minuta pod vodom moze da opstane tako da i na kisi i pored bazena i pored vode na Moru ili pored bazena nikada necete biti nesigurni vec srecni sto ga imate, zvuk kakav niste culi do sada a u tako malom kucistu.

Puni se na usb C najnoviji ulaz, na taj nacin veoma se brzo puni i drzi 12sati neprekidno muzike. . . dal slusali omiljenu vasu stanicu ili preko Blutut bezicnog signala sa vaseg smartfona nebitno. . . bicete veoma zadovoljni i odusevljeni.
Cena je 70€ samo a prva A klasa je i kupljen u Inostranstvu, to vam sve govori. . . ne moze da se uporedi kada se kupi kod nas, ovde je peta i sesta klasa kategorije.

Dok ovaj drugi vrhinski najpoznatiji u Svetu Bezicni blutit wireless Zvucnik je remek delo tehnologije, otporan na sve vrste Udaraca, otporan na vodu do 2m dubine i 35 minuta pod vodom, otporan na blato i prasinu. . . predvidjen za sve ekstremne uslove sto ni jedan nije tako uradjen, sa neverovatnim Tehnoloskim inovacijama koje su sve ugradjene u njemu:
Poseduje Blutut wireless Primopredajnik veoma jak koji moze da bezicni signal prenosi do cak ( 30 m Daljine opsega) sto ni jedan zvucnik ne poseduje toliku daljinu i neverovatan kvalitetan signal! ! !

Zatim ima NFC Bezicno uparivanje samo ga dodirnete vasim telefonom zvucnik i on se sam upali i upari sa vasim smartfonom, bez pritiskanja dugmeta i bez ukljucivanja blututa na vasem telefonu, sve se samo zavrsi sto vam ustedi dragoceno vreme i mozete uzivati u neverovatnom Profesionalnom Studijskom zvuku i to sa 360° Rotirajucem 3D Soround Sistemu.
Poseduje Glasovne shiri mogucnosti da uz pomoc glasa komandujete funkcijama na zvucniku.
Zatim ima integrisani glas kada pritisnete dva dugmeta odjednom i tada na engleskom vam se kaze koliko imate procenata baterije u njemu.
Zatim imate Aplikaciju koju instalirate na vasem telefonu i onda mozete da dodate ALARM gde ce vas buditi vas zvucnik i jos mnogo dodatnih funkcija.

Pored svega imate ugradjrn navoj za stativ da bi ga stavili i onda najbolje cujete 360° Rotirajuci zvuk neverovatne glasnoce i Mega Basove koji su tako Studijski izrazeni.
Cena je novog u inostranstvu oko 200€ sto mozete pogledati u slikama galerije gde sam s detaljnim opisom prikazao. . . a polovan se prodaje oko 100€ a ja ga koriscenog u ekstra stanju prodajem za 90€ samo ! ! !

Zelim vam sve najbolje.

P. S.     Posebno prodajem i Original Bezicne Blutut Wireless Slusalice JBL® oko glave sto idu, zatim bezucne blutut bubice slusalice sve original i najbolji Inostrani Brendovi i to vrh slusalice koje su : XIAOMI, HUAWEI, SAMSUNG, ZOLO LIBERTY+ANKER® i druge.
Tako i posedujem druge Original vrhunske Brendove Bezicnih Zvucnika kao sto su fbtasticni Nemacki sa nemackim tehnoloskim inovacijama i vrhunskom izradom nanokomponentima u njemu sto mu pruza veoma dugu vecnost i izdrzljivost sa kvalitetom odlicnog zvuka.
Dodatno mozete me pitati sta vas zanima pa mogu da vam odgovorim na pitanja.
ID Oglasa: #165840286
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.