slika
slika
slika
1 od 3

Sonos ARC-WH Soundbar smart zvučnik

151.048 dinFiksno

Beograd
Novo
209
1
pre 13 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Music Trade
Član od 27.03.2009.
kp izlog
Opis

Oživite svu svoju zabavu realističnim zvukom Sonos Arc-a ​​koji sadrži Dolby Atmos. Uživajte u kontroli pomoću daljinskog upravljača, aplikacije, glasa i Apple AirPlay 2.

Doživite emisije, filmove i video igre uz precizan i zadivljujući zvuk Dolbi Atmosa na Arc-u. Driveri koji „ pucaju“ prema gore kreiraju višedimenzionalnu zvučnu scenu koja se kreće oko vas, pružajući svaki šapat i eksploziju dramatičnom jasnoćom, detaljima i dubinom.

Arc-ova napredna obrada stvara pet kanala sa horizontalnim faznim nizom koji majstorski isporučuju zvuk do vaših ušiju iz svih pravaca u tačno pravom trenutku.

Sadrži jedanaest drajvera visokih performansi za oštre visine, dinamične srednje tonove i iznenađujući bas. Arc-ov tanak profil može se diskretno montirati ili postaviti na nameštaj.

Google pomoćnik i Amazon Alexa ugrađeni su odmah, tako da možete puštati muziku, proveravati vesti, postavljati alarme, odgovarati na pitanja i još mnogo toga, potpuno hands-free.

Specifikacije:

  • Boja: bela
  • Wi-fi 2,4GHz i 5GHz
  • Bluetooth
  • AirPlay 2
  • Kontrola glasom: Sonos Voice Control, Amazon Alexa i Google Assistant
  • Težina: 6,25kg
  • Dimenzije: 114,2cm x 11,6cm x 8,7cm

 

Šaljemo Post Express-om

Music Trade instruments &more
Beograd:
Music Trade
Jug Bogdanova 14
011/ 4084 932

Novi Sad:
Music Trade
Šafarikova 20
021/6616-077

 

ID Oglasa: #138914000
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.