slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Wavemaster 2 Neo Bluetooth/aktivni/USB

170 €Fiksno

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
163
5
pre 9 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
K. P. Audio
Član od 29.11.2016.
Svi oglasi

Potpuno ispravni Wavemaster 2 Neo aktivni zvucnici sa 60w pojacalom. Bluetooth, digitalni opticki ulaz, analogni CINC ulaz, daljinsko upravljanje. Aktuelni model. Cena novih se krece od 340e pa navise. Zvucnici su malo korisceni i imaju svoj daljinski upravljac. Kupac dobija zvucnike, strujni kabel i daljinski upravljac. Stanje kao na slikama, moguca proba i test pre kupovine.

 

 

Glavne značajke

 

Uključen uređaj za pojačanje:   Ne

Tehnologija povezivanja:    Žičano i bežično

RMS nazivna snaga:   60 W

Boja proizvoda: Crna


Sve karakteristike

 

Pojačalo

Vrsta ulaznog sučelja pojačala/prijemnika: TOSLINK

Vrsta uređaja za pojačanje: Pojačalo

Uključen uređaj za pojačanje: Ne

 

Subwoofer

Podešavanje basa: Ne

 

Priključci i sučelja

Bluetooth verzija: 2.1+EDR

Tehnologija povezivanja: Žičano i bežično

Bluetooth: Da

Količina USB 2.0 priključaka:   1

Linijska povezivost: 3.5

 

Težina i dimenzije

Visina: 260 mm

Širina: 185 mm

Dubina: 205 mm

 

Struja

Izvor napajanja: AC

Potrošnja energije (standby): 0,5 W

AC ulazni napon: 115-230 (prikaz, stručni).

 

Središnji zvučnik

RMS snaga središnjeg zvučnika: 30 W

Promjer woofera središnjeg zvučnika (imperijal): 5,1"

Promjer visokotonca središnjeg zvučnika: 1 "

Tip središnjeg zvučnika: 2-smjerni

Količina visokotonaca središnjeg zvučnika: 1

Količina woofera središnjeg zvučnika: 1

 

Izvođenje

Boja proizvoda: Crna

RMS nazivna snaga: 60 W

Podešavanje visokih tonova: Da

Podesavanje dubokih tonova: Da

Vrsta daljinskog upravljača: IR

Materijal kućišta: Drvo

Daljinski upravljano: Da

Bas refleks: Da

Loudness: Da

 

2x30W RMS, 2-smjerni, 115-230V, Bluetooth 2.1, 185x205x260 mm, crni

 

Evolucija klasike – TWO NEO



Poboljšati popularan i uspješan proizvod jedan je od najvećih izazova za nas kao proizvođača zvučnika. Poslušali smo naše kupce i opremili novi TWO NEO ne samo bežičnim IR daljinskim upravljačem već i digitalnim ulazima za digitalne audio signale visoke rezolucije. Ovo čini sustav mnogo svestranijim kada radi s TV-om i klijentima za strujanje. Štoviše, integrirali smo izlaz za spajanje dodatnog subwoofera. Naravno, TWO NEO i dalje ima visokokvalitetnu funkciju Bluetooth audio streaminga, kao i izvanredan dizajn i vrhunsku akustiku. Jedinstveni dvojni elektronički dizajn pojačala TWO NEO znači da se nosi s izvorima bez pojačala kao što su iPad/iPod/iPhone, PC, laptop, TV, CD i BluRay uređaji jednako lako kao i s izvorima s napajanjem. Sadrži namjenski linijski ulaz za mobilne uređaje. Ukupno se sustav može spojiti na 5 audio izvora istovremeno. Integrirani D/A pretvarač može obraditi audio signale visoke rezolucije do 24 bita/192 kHz. Kao i njegov prethodnik, TWO NEO ima značajku inteligentnog stanja pripravnosti koja isključuje vaše zvučnike kada se ne koriste, ali se odmah budi kada se detektira audio signal za odabrani ulaz. Ova funkcija automatskog stanja pripravnosti sada se može ručno deaktivirati ako nije potrebna.

ZVUK:



Izvanredna audio reprodukcija (dvosmjerni koncept, s bass refleks tehnologijom). Integrirana kontrola glasnoće i kontrola zvuka za niske i visoke tonove, kao i funkcija glasnoće.

POJAČALO:



Analogno 2-kanalno pojačalo sa 60 W RMS snage. Visokokvalitetna obrada signala od ulaznog kruga pa sve do kontrole zvuka i stupnjeva pojačala. DAC može obraditi audio signale do 24 bita/192 kHz.

ZVUČNIK:



Kompaktno dizajnirano, akustički prigušeno MDF kućište s mat/soft premazom. Niskotonski/srednjetonski zvučnik visokih performansi s celuloznom membranom i svilenim kupolastim visokotoncem.

KONTROLE:



Uključeno/Stanje pripravnosti/Odabir glasnoće i ulaza na prednjoj strani ormarića. Sve funkcije mogu se kontrolirati IR daljinskim upravljačem, uklj. kontrola tona i glasnoće. On/Off (glavni) na stražnjoj strani.

BLUETOOTH:



Integrirani Bluetooth modul nudi audio streaming visoke kvalitete (SBC i aptX kompatibilan). Radi na A2DP standardu i kompatibilan je sa svim uređajima koji koriste Bluetooth 2.1 standard.

POVEZIVANJE:



TWO NEO se može spojiti Bluetoothom ili kabelom s do 5 različitih stereo izvora zvuka istovremeno (analognih i digitalnih). Osim toga, postoji izlaz za dodatni subwoofer.

AUTOMATSKI PREKIDAČ:



TWO NEO automatski detektira audio signal odabranog ulaza i prebacuje se na odgovarajući način rada (Uključeno/Stanje pripravnosti). Funkcija automatskog prebacivanja može se ručno onemogućiti ako je potrebno.

ECO-STANDBY:



Sustav troši manje od 0,5 W u stanju mirovanja. Glavni prekidač nalazi se na stražnjoj ploči zvučnika.

ID Oglasa: #162481616
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.