slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

YMOO B06T3+ Bluetooth 5.2 Receiver LDAC Aptx SBC AAC

5.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
107
10
pre 13 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zbare
Član od 18.02.2010.

Novo  YMOO B06T3+ Bluetooth 5.2 Receiver LDAC Aptx SBC AAC

 

U pakovanju : Resiver, USB kabel, Adapter, 3.5mm na RCA kabel , knjizica

 

【LDAC/Aptx Bluetooth 5.2 prijemnik】Bluetooth prijemnik može da dekodira i konvertuje LDAC/Aptx/SBC/AAC HiFi stereo audio. LDAC pruža do 990kbps 24-bit/96kHz striming muzike sa vašeg telefona/tableta/računara/TV-a do zvučnika/soundbar-a/pojačala preko Bluetooth-a, omogućavajući vam da uživate u stereo zvuku najvišeg kvaliteta/Aptx niske latencije/50 stopa udaljenosti bežičnog prenosa


【Pretvorite žičane zvučnike u bežične】
Povežite zvuk sa Bluetooth konektora na ožičene zvučnike preko RCA kabla i 3,5 mm audio kabla, RCA dekodiranje može poboljšati kvalitet zvuka. Bežični prenos se može postići jednostavnim povezivanjem uređaja kao što su mobilni telefoni preko Bluetooth-a.


【30ms nisko kašnjenje】
LDAC može da obezbedi 30ms nisko kašnjenje; Aptx-Low Latenci može da obezbedi nisko kašnjenje od 40ms. Nikada ne morate da brinete da slika ne odgovara glasu dok gledate video. Napomena: Samo Android pametni telefoni podržavaju LDAC/Aptx podešavanje.


【Specijalni dizajn pojačala za glas】
Postoji veliko dugme u sredini Bluetooth HiFi prijemnika za povećanje ili smanjenje jačine zvuka. Nikada ne morate da brinete o jačini zvuka, možete uživati u pojačanju zvuka. Ovo dugme takođe može izabrati muziku, dvaput kliknuti na sledeću pesmu, triput kliknuti na prethodnu pesmu


【LED indikator za izbor zvuka】
Ljubičasta za LDAC. Bela za nisko kašnjenje Aptx. Zelena za Aptx-HD. Svetlo plava za SBC/AAC


【Jednostavno za upotrebu】
Uključite i povežite B06T3 Bluetooth audio adapter preko 3,5 mm/RCA kabla. Pritisnite sredinu B06T3 dok LED ne treperi crveno i plavo. Uparuje se sa laptopom, pametnim telefonom, TV-om, tabletom preko bluetooth-a. Kada LED lampica ostane uključena, to znači da je uparivanje bilo uspešno. Možete uživati u kvalitetu zvuka visoke definicije visoke vernosti.

 

ID Oglasa: #160467625
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

Moze licno preuzimanje u Novom Sadu

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.