slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

XTZ 12Remote

250 €Zamena moguća

Beograd | Novi Bg.
Korišćeno
Dostupno odmah
727
12
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Lazar Jakov
Član od 26.01.2013.
Svi oglasi

XTZ je švedska haj end firma ovde manje poznata ali inače važi za best baj skandinavskih uređaja. Ovaj monster kućni vufer je išao kao dopuna njihovim podnostojećim zvučnicima i cena novog se kretala od 900 do 1100€ . To napominjem čisto zbog klase uređaja. Brza dvanaestica je pogonjena 400W pojačalom i osim dubine karakteristika ovog vufera je i dinamika, muzičarski rečeno kick'udarac. Nije klasičan bas refleks nego nešto na prelazu ka profesionalnom bas binu. Služi za srednje i veće prostore. Prethodni vlasnik je nalepio metalnu pločicu Lanez, logo pro firme koja takođe pravi sabove ali to je druga klasa u odnosu na ovo. Nisam je skidao da ne oštetim furnir.
Zvučnik je potpuno ispravan, nepopravljan i sa znacima upotrebe po nekim bočnim ivicama.  Nedostaje zaštitna mrežica koja ide preko drajvera.
Visina 55cm, širina 38 a dubina 50.

Klikom na link "Svi oglasi" mozete videti i ostale uredjaje u ponudi.

ID Oglasa: #158110677
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.