slika
slika
slika
1 od 3

Pioneer sateliti S-HV500-LR,rasprodaja,garancija!

14.300 din

Beograd
Novo
116
0
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Alati i aparati - 062 708 085 online
Član od 03.03.2013.
kp izlog

Šifra artikla: S-HV500-LR

 

Dvostrano HVT 360° prostiranje zvuka.

Sa tradicionalnim zvučnicima, pokretačka snaga - magneti koji obezbeđuju da se membrana zvučnika pokreće i omogućuje da zvučnik radi u isto vreme kao i membrana. Ovo dovodi do kreiranja većih kutija, jer je potrebno više prostora, dakle tradicija velikih i teških zvučnika. Originalnost HVT tehnologije (mogućnost da stoji i horizontalno i vertikalno) je da pokretačka snaga radi na 90° u odnosu na membranu zvučnika, smanjujući dubinu koju normalno zauzimaju magneti.

Kombinovani su sa upotrebom ravne membrane, što znači da zvučnici mogu biti napravljeni dosta tanji i da zadrže funkcionalnost. Ovo je omogućilo inžinjerima da stave dvostruke drajvere u kućište jednog zvučnika, kako bi kreirali potpuno i jedinstveno 360° prostiranje zvuka za ove specifične modele.  

Dodatna fleksibilna instalacija satelitskih zvučnika.  

Glavna prednost Sound Wing zvučnika je u tome što, npr. , mogu biti postavljeni bilo gde blizu TV-a i da i dalje reprodukuju pun zvuk, bez obzira na to gde u sobi stoji slušalac. Čak iako neki objekat blokira liniju zvuka, ili nije moguće idealno namestiti satelitski zvučnik, bogat i trodimenzionalni zvuk će se čuti.  

Kod konvencionalnih zvučnika, zvuk je dosta pod uticajem toga gde su smešteni sami zvučnici. Moraju da budu na istom nivou i na određenoj poziciji u sobi. I čak i tada, idealno mesto je svedeno na prostor gde samo par ljudi može da čuje idealan zvuk. Ovo nije slučaj sa Sound Wing zvučnicima, koji su veoma fleksibilni. Oni imaju veoma široko idealno mesto, gde se reprodukuje idealan zvuk, što znači da cela familija, kao i gosti, mogu da uživaju u punom zvuku.  

Diskretni satelitski zvučnici su veoma kompaktni, sa samo 37 mm debljine. Sa ostalim dimenzijama -- ne uključujući postolje - 207 x 91 x 37 mm, oni se lako uklapaju i enterijer. Opremljeni sa 57 x 30 mm dvostranim drajverima sa HVT tehnologijom i Softdome visokotoncima na obe strane, zvuk je neočekivano bogat za tako malo pakovanje. Imaju hromiranu završnu bazu.  

 

2 godine garancije uz fiskalni račun. Uredjaj je predmet rasprodaje i poslednji je komad.

ID Oglasa: #146666762
Informacije
  • 270din postarina za negabaritne i pakete do 30kg!
  • Pogledajte KP izlog svih oglasa
  • Svi nalozi primljeni do 12h radnim danom biće poslati isti dan.
  • Za svu novu robu prati fiskal.
  • Sva roba je nova ako nije drugačije naznačeno
  • Mogućnost plaćanja preko računa (efaktura) i gotovinskog
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.