slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Program za Auto servis & prodaja delova

Kontakt

Vršac
Kao novo - nekorišćeno
748
21
pre 12 dana
Peđa online
Član od 21.05.2011.
Svi oglasi
Autorski program prilagođen auto servisima sa maloprodajom rezervnih delova.

U slikama je primer servisa sa akcentom na prodaju delova, praćenje lagera, brze promene cena,   fakturisanje, praćenje dnevnih ili periodičnih prihoda i mnogo toga još.
  • Program je povezan sa fiskalnim uređajem pa se promena cenovnika u programu, za par sekundi, ubacuje u kasu.
  • Možete štampati svoje samolepive etikete za proizvode sa barkodom, šifrom, cenom i logo-om.
  • Fakturiše se barkod skenerom - kuca se samo količina i to mišem.

Za korisnika program je toliko jasan i lak za korišćenje da je oparetar na računaru osoba koja u životu nikada nije sela za isti.

Program je namenski rađen za auto servis, sa integrisanom maloprodajom i uslugama, kako legalno, tako i ono drugo. . . Ali potpuno je primenljiv i za bilo koju drugu delatnost.

Sve programe sa bazama podataka radim isključivo po narudžbi, što znači da ih u potpunosti prilagođavam vašoj situaciji.

Program je vremenom unapređivan dodavanjem funkcija, tako da je sada aktuelna verzija 2.0 (pogledajte sve oglase) sa znatno preglednijim pristupom.

Sa više od 25 godina iskustva u radu, sa potpuno raznorodnim delatnostima, mogu da realizujem bilo koji projekat baze podataka (ovo stvarno zvuči neskromno, pa je najbolje da proverite da li je tačno)

Pomoć i korekcije su obezbeđeni (TeamViewer) i u ceni su. Eventualne dogradnje većeg obima, po dogovoru.

Moguće je plaćanje na rate, ali da ne bude zabune, ne plaća se svakog meseca "licenca" ili "održavanje", već se dogovoreni iznos podeli na meseci koliko želite. Kontaktirajte me za uslove i detalje.
ID Oglasa: #136604505
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.