slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Univerzalni OBD2 dijagnostički skener za vozila posle 1996go

7.901 dinFiksno

Beograd
Novo
46
4
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Autodragstor online
Član od 22.08.2015.
kp izlog

Univerzalni OBDII skener za vozila + Skener za ceo sistem vozila za više od 31 brenda
Povezivanje:  Bluetooth 5.0 za Android i iOS
Mobilna aplikacija:  Preuzmite "KDIAG" aplikaciju na App Store-u i Google Play-u

Prednosti KONNWEI KDIAG:

  • Deljenje/Pomoć/Podrška sa KDIAG putem KDIAG+ aplikacije.
  • Potpuna pokrivenost za više od 98% modela vozila na tržištu.
  • Profesionalan industrijski dizajn sa zaštitom od prašine i udara.
  • Besplatno ažuriranje u bilo koje vreme, mnogo vrednije od drugih skenera na tržištu.

Opis KONNWEI KDIAG:  KONNWEI KDIAG Bluetooth OBD2 skener za ceo sistem podržava dijagnostičke funkcije svih sistema u vozilu. Pretvara vaš pametan uređaj u profesionalni alat za dijagnostiku vozila. Kompatibilan je sa Android i iOS sistemima. Auto-VIN funkcija omogućava KDIAG-u da automatski prepozna većinu modela automobila. Iza dijagnoze automatski se kreira izveštaj o zdravlju celog sistema vozila, a izveštaj može biti podeljen. Prikazivanje stvarnih podataka u kombinaciji sa grafikonima i snimanje podataka korisno je za praćenje performansi vozila i analizu abnormalnih parametara. KONNWEI KDIAG je profesionalni dijagnostički alat za mehaničare.

Funkcije KONNWEI KDIAG:  Funkcija (1):  KONNWEI KDIAG Mini OBD2 Skener Dijagnostički Alat Bluetooth, Skener za proveru motora za univerzalna vozila nakon 1996. godine.  Funkcija (2):  KONNWEI KDIAG Skener za celokupni sistem za sva vozila sa višestrukim reset funkcijama za 31 brenda.

Široka kompatibilnost:  KONNWEI KDIAG OBD2 čitač za vozila posebno je dizajniran za dijagnostikovanje svih sistema većine 12V 16Pin V/A serija vozila. Može dijagnostikovati sistem motora putničkih automobila i lakih kamiona (benzinskih ili dizel/hibridnih) proizvedenih 2005. godine ili kasnije, a koji su kasnije postali kompatibilni sa OBD II standardom sa 16 pin OBD II protokolima (J1850 VPM, J1850PWM, ISO9141, KWP 2000 i CAN).

Skener za celokupni sistem OBD2:  KONNWEI KDIAG alat za dijagnostiku vozila kompatibilan je sa vozilima iz SAD-a, Evrope i Japana, podržava sve sistemske dijagnostike, uključujući motor, ABS, menjač, SAS, ESP, TPMS i druge sisteme. Opremljen je brojnim posebnim funkcijama kao što su resetovanje servisa ulja, resetovanje zamene TPS, EPB (Električna parkirna kočnica), resetovanje koda baterije, DPF, SAS, kodiranje injektora, podešavanje osvetljenja i suspenzije za više od 31 brenda vozila kao što su AUDI, BMW, Lexus, Benz, Lamborghini, Mini, Rolls-Royce, Maybach, Volkswagen, Bentley, Bugatti, Seat, Skoda, Honda, Acura, Nissan, Infiniti, GM, Chevrolet, Buick, Cadillac, GMC, Pontiac, Saturn, Hummer, Hoden, Ford, Lincoln, Mercury, Toyota, Mazda, Suzuki, Subaru, Mitsubishi i drugi. Profesionalni dijagnostički meni na KDIAG aplikaciji omogućava pristup celom vozilu, uključujući sistem motora, automatski menjač, ABS, alarmni sistem, vazdušne jastuke, ESP, električni parking sistem, karoseriju, sistem za praćenje pritiska u gumama, klima uređaj, sistem za zaključavanje vrata, prozore, module za bežično paljenje, navigaciju, upravljanje, multimediju, pogon na sva četiri točka, upravljanje svetlom, bateriju, sedišta, brisače, parking senzore, modul za radar unazad, sistem za kontrolu brzine krstarenja, itd. Eliminiše zamršene kablove ručnih skenera, omogućavajući brže i praktičnije ispitivanje kvarova na vozilima. Više funkcija održavanja dodaje se u svakom trenutku. Štedi vreme, vreme popravke i troškove.

Potpuna OBD2 funkcija:  Može čitati i brisati kô dove grešaka za univerzalne sisteme motora automobila proizvedenih nakon 1996. godine. Ovaj skener takođe ima potpunu OBDII funkciju za brzo skeniranje, čitanje/brisanje kô dova grešaka, podataka u realnom vremenu, zamrzavanje igala, testove dima, senzore kiseonika, mod 6, status ML, informacije o vozilu, generisanje i štampanje izveštaja jednim klikom i upite DTC. Bez obzira da li ste lični korisnik ili profesionalni tehničar za održavanje, možete brzo operisati.

Doživotno besplatno ažuriranje aplikacije:  KONNWEI KDIAG Skener za ceo sistem OBD2 alat za dijagnozu kvarova na celom vozilu. Opremljen našom samostalno razvijenom aplikacijom bez skrivenih troškova. Besplatno preuzimanje i ažuriranje više modela doživotno, i opremljen je potpunom OBD2 funkcijom za čitanje i brisanje kô dova grešaka. Primenjivo na većinu modela u Sjedinjenim Američkim Državama, Evropi i Aziji proizvedenih od 1996. godine, a podržava Android i iOS sisteme.

Veća kompatibilnost:  KDIAG OBD2 Bluetooth čitač kô dova, sa unapređenom Bluetooth 5.0 tehnologijom. Kompatibilan je sa više od 140 marki automobila, podržava 8 jezika poput kineskog, engleskog, nemačkog, poljskog, ruskog, italijanskog, francuskog, španskog. Može automatski prepoznati VIN kod, prikazivati podatke u realnom vremenu i čuvati podatke te štampati izveštaje.

 

Šifra artikla: KDIAGAPT

ID Oglasa: #164064007
Informacije

          AUTO  DRAGSTOR

           Bulevar JNA 33a
           011 635 0666

          radno vreme
          08 do 19 h
          subotom od
          09 do 14 h

          Pozdrav i dobrodosli.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.