slika
slika
slika
1 od 3

VCDS Hex NET 24.5 original Ross Tech

Kontakt

Aranđelovac
Novo
Dostupno odmah
83
2
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Bojan
Član od 07.09.2013.
Svi oglasi

Autor i vlasnik VCDS programa je Uwe M. Ross. Zabranjena je distribucija u bilo kojem obliku bez njegove prethodne pismene saglasnosti.

Najnoviji wi-fi Hex NET interfejs druge generacije, PRO Unlimited. Najnoviji "Code Block" i najnoviji firmver. Besplatni up-date-ovi, podrška firme Ross, garancija kao i besplatan pristup on-line VIS bazi podataka. Registruje se (obavezno) na ime vlasnika.

Ovaj uredjaj ne postoji kao kopija.  

 


Onima koji žele uredaj za licnu upotrebu, na svom automobilu,   preporucujem Hobi 3VIN verziju, znatno jeftiniju od profesionalne.

Zamena je moguca iskljucivo za originalni Ross-Tech Hex+Can ispravan ili neispravan uz prethodnu proveru i Vašu doplatu.  

Ako se u radu sa starom generacijom (Hex Can, Micro Can i sl. ) interfejsa sretnete sa porukom da vozilo nije podržano i da zahteva novu generaciju interfejsa, znajte da je došlo vreme za V2 ili Hex Net.

Vag-Com, VCDS i Ross-Tech su zašticena imena (trademark), kao i brojevi softverskih verzija od 409 do 23. X. X . Koristim ih sa odobrenjem vlasnika.  

ID Oglasa: #165962655
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.