slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Zealtron P10 Industrial Borescope/Endoskop 1080P HD/ 8mm/5M

3.800 din

Kraljevo
Kao novo - nekorišćeno
24
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
✅ Daniel 060/3341880
Član od 09.05.2022.
Svi oglasi

NOVO----SALJEM I KAO CC PAKET PREKO POSTE POSTARINA OKO 350DIN---

 

Zealtron P10  Endoskopska  HD 1080P   kamera  5m kabla koji pamti oblik i ekranom od 2.8in

Sirina optike 8mm

Vodootporna kamera na kablu . duzina kabla 5m

Podrzava memorijske kartice za snimanje i slikanje 

punjiva abterija omogucava dug rad 

Podesiva LED svetla za izuzetnu vidljivost

 

 

 

 

Podrška za TF karticu za ekstenzivno skladištenje Nikada ne propustite trenutak ili važno otkriće uz podršku Zealtron P10 za TF karticu.

 

. Podesiva LED svetla za izuzetnu vidljivost Osvetlite najtamnije uglove sa šest podesivih super-svetlih LED svetala Zealtron P10. Ova svetla obezbeđuju dovoljno osvetljenja u slabo osvetljenim ili tamnim oblastima, obezbeđujući kristalno čiste slike. Pomoću ove funkcije možete pouzdano da se krećete čak iu najizazovnijim okruženjima, otkrivajući skrivene detalje koji bi inače ostali zamagljeni.

 

IP67 vodootporna sonda za raznovrsna istraživanja Uzmite Zealtron P10 tamo gde se drugi ne usuđuju. Ovaj boroskop je opremljen vodootpornim kablom IP67 i sondom za kameru. Robusni dizajn vam omogućava da obavljate inspekcije u vlažnim ili podvodnim okruženjima, što ga čini savršenim za aplikacije kao što su inspekcija vodovodnih cevi, akvarijuma, kanalizacionih odvoda i još mnogo toga. Dodatna prednost tri nivoa podešavanja osvetljenosti osigurava da vaše inspekcije nisu samo vodootporne već i dobro osvetljene.

Dugotrajna baterija za produžene inspekcije Sa ugrađenom punjivom baterijom od 2600 mAh, Zealtron P10 osigurava vam dovoljno snage za svoje zadatke. Ova baterija može da obezbedi približno 3 do 4 sata neprekidnog rada, a kada dođe vreme za punjenje, priloženi USB kabl olakšava dopunu energije endoskopa kada vam odgovara.

Polukruti zmijski kabl za neuporedivu fleksibilnost Zealtron P10 ima kabl za kameru od 5m  od polučvrstog materijala. Ovaj inovativni dizajn vam omogućava da savijete kabl pod bilo kojim željenim uglom ili da zadrži svoj oblik kako biste pristupili teško dostupnim mestima. Bez obzira da li proveravate svoj dom, održavate u fabrici ili istražujete složene mašine, ova funkcija vam obezbeđuje domet i kontrolu neophodne za precizne inspekcije.

ID Oglasa: #165409603
Informacije

TEL: 0603341880

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.