slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Automatski Pulsni Desulfator akumulatora 12-72V G

3.499 din

Negotin
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
7
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Nesha Djordjevic
Član od 20.03.2012.
Svi oglasi
Za podmladjivanje veka akumulatora kada sulfati prekrivaju celije akumulatora i kada akumulator ne prima vise dovoljno struje tu pomazu pulsni desulfatori baterija.
Detaljno upustvo imate u nastavku. ..
NOVO
Za bilo koju informaciju nazovite ili pisite.
Saljem pouzecem svima sa pozitivnim ocenama i bez negativne pri preuzimanju. Svakako je uvek moguce i licno preuzimanje.

Opis: Baterije često kvare sa sulfatima koji se sporo razvijaju i pokrivaju ploče baterije, ali to se može rešiti desulfatorima. SPECIFIKACIJA Radni amp: 40mA mak Peak Amp: 4A mak Vršni napon: 60-100V Frekvencija pulsa: 10.000 Hz Isključeno pojačalo: 5mA Napon: 12V,24V,36V,48V,60V,72V kombinovano, automatsko podešavanje Informacije o veličini: 17CM k9CMk3CM Pitanja i odgovori 1. Da li treba da obavim neke pripreme pre desulfacije? - Proverite napon baterije. Napon treba da bude veći od 11,5V, ili desulfator ne može da uđe u radni ciklus. 2. Kako koristiti ovaj desulfator baterije? - Povežite desulfator sa baterijom (ostavite je sa napunjenom baterijom ili ne), a zatim prikazuje napon baterije i automatski bira 12, 24, 36 ili 72 volta. 3. Za šta se dugme koristi? - Kada desulfator pokaže Ckk, možete sami da izaberete tip napona pomoću njega. - Kada desulfator radi, možete pritisnuti dugme za zaustavljanje. 4. Koje su ciljane vrste baterija i situacije? - Akumulator, zimsko održavanje - baterija stara 3 godine ili mlađa - 12V 24V 36V 48V baterija 5. Može li se koristiti u litijumskim baterijama? Ne. Može se koristiti samo u olovnim baterijama. Takođe, neće raditi za oštećenu ili mrtvu bateriju. 6. Kako mogu da osetim poboljšanje? Možete da zabeležite vreme pražnjenja vaše baterije pre i nakon što desulfate bateriju. Radni ciklus: 1. Nakon što završite proces punjenja baterije, povežite bateriju sa desulfatorom baterije. 2. Prvo, desulfator baterije će pokazati napon baterije. 3. Zatim automatski bira 12, 24, 36 ili 72 volta. C12 znači 12 V bateriju, C24 znači 24 V bateriju. .. .. . C72 znači 72 V bateriju. 4. Crveno svetlo će treptati u ciklusu kada desulfatira bateriju. Karakteristike i detalji Nova napredna tehnologija: rastvaranje sulfata bez oštećenja ploča baterije Automatsko podešavanje za 12-72V, Peak Amp: 4Amak Jednostavno ga povežite sa baterijom da biste automatski održavali baterije i produžili vek trajanja baterije. Može se uvek priključiti na bateriju i kontinuirano održavati bateriju. Odlično za 12V - 72V pb/sla/gel/agm/olovno-kiselinske baterije i automobile, terenska vozila, RV vozila, skutere, kolica za golf, kosilice, motocikle, automobile, čamce i još mnogo toga
ID Oglasa: #166200517
Informacije
Hvala sto ste pogledali moj oglas.

Pogledajte i ostale oglase u rubrici "svi oglasi"ima puno zanimljivih potpuno novih predmeta po veoma povoljnoj ceni.

Sve slike su verodostojne predmetu koji se prodaje i tome posvecujem dosta paznje da bi ste dobili bas ono sto zelite i vidite na slici.

Kupovinom 3+  predmeta popust 10%
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.