slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Dinkalen DN300 1200A Jump Starter/booster za kola/auto

5.500 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
88
3
pre 13 dana
Odgovara na 63% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
Svi oglasi

DINKALEN Jump Starter Power Bank, 15800 mAh 1200 A Peak Current Portable Car Jump Starter (for 8.0 L Petrol Engine or 6.5 L Diesel Engines) 12 V Car Battery Starter with LED Torch

 

Mali, ali moćni: pover bank za brzo pokretanje je lak za nošenje. Automobilski jump starter sa vršnom strujom od 1200 A može pokrenuti vozila od 12 V (do 8,0 L benzinski ili 6,5 L dizel motor) do 25 puta, pogodna za automobile, kamione, motocikle, motorne sanke, SUV, čamce itd.


Prenosivi eksterni punjač: pover bank za brzo pokretanje podržava brzo punjenje i ulaz. Prenosni auto starter je opremljen sa dva inteligentna USB izlaza (USB1 KC3.0 5V 3A / 9V 2A / 12V 1.5A), USB2 (5V 2.4A). Sa 2 USB izlaza, pametni telefoni, tableti, kamere i drugi uređaji se mogu brzo puniti.


LED lampa sa tri režima: starter ima 3 LED svetlosna režima (svetlo, blic, SOS). U hitnim slučajevima, to je spas za kampovanje, piknik i na avanturističkim putovanjima ili kvarovima.
Prenosivi dizajn: ovaj auto starter može se odložiti u pretincu za rukavice ili torbi za laptop i lako se prenosi. ABS školjka je jača od običnog plastičnog materijala, teksturirana površina i ergonomska linija dizajna čine ga sažetim i izuzetno neklizajućim.


Inteligentni zaštitni terminali: patentirana bezbednosna tehnologija (pametna kopča za bateriju) obezbeđuje zaštitu od eksplozije i obrnutog polariteta, koja sprečava kratak spoj, previsoku temperaturu, prenapon, prekomerno punjenje, duboko pražnjenje, prekomernu struju i obrnuti polaritet. Ako dođe do greške u radu, upozorenje o pokretanju klipa sa promenom svetla, radi bezbednog i pouzdanog rešavanja problema.

ID Oglasa: #163376094
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.