slika
slika
slika
1 od 3

Punjač automatski 12/24v

3.900 din

Gornji Milanovac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
9
1
pre 12 dana
Odgovara na 78% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
David Lukić
Član od 20.03.2011.
Svi oglasi

Punjač za automobilsku bateriju, 12V/8A 24V/4A kompatibilan automobilski pametni prenosivi punjač baterija/punjač punjača za popravku impulsa za automobil, motocikl, kosilicu, čamac i još mnogo toga



[Univerzalna kompatibilnost] -12V 8 amp ili 24V 4 amp punjač za baterije održava i puni sve tipove AGM, GEL, SLA, Flooded (VET), Kalcijum tipa dubokog ciklusa automobilskih ili brodskih 6Ah-150Ah baterija. Može se izabrati način punjenja baterija automobila/kamiona, baterija za motocikle ili AGM baterija.
[Više funkcija]-Potpuno automatsko visokofrekventno punjenje obezbeđuje 3 stepena punjenja, automatski se prebacuje sa brzog punjenja na dopunjavanje, a zatim na protočno punjenje. Funkcija pulsne popravke može pomoći da se popravi izgubljena baterija i produži vek baterije. Napomena: Ne može aktivirati istrošenu bateriju ili popraviti bateriju koja je ozbiljno oštećena; takođe ne može da popravi bateriju na 100% novu.
[Inteligentni digitalni displej]-LCD ekran prikazuje status punjenja i status baterije; napon punjenja, struja punjenja, unutrašnja temperatura, puna baterija, letnji režim, zimski režim itd
[Pametna zaštita]-Ugrađena zaštita kola od obrnutog polariteta, varnica, prekomernog punjenja, prekomerne struje, otvorenih kola, kratkih spojeva i pregrevanja.

 
ID Oglasa: #166166162
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.