slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Tracki GPS Tracker for Vehicles

3.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
51
2
pre 11 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nikola online
Član od 20.05.2018.
Svi oglasi

-Za svaki uređaj je potrebna pretplata. #1 Najprodavaniji za 3 godine. Neograničena razdaljina za praćenje u realnom vremenu 4G LTE +3 opsega. Potpuna pokrivenost SAD i širom sveta.  

-Međunarodna SIM kartica uključena.  

-Kompanija sa sedištem u SAD fokusirana na GPS praćenje. Naša konkurencija su samo preprodavci belih etiketa. Naši klijenti, da spomenemo samo neke, su mobilni Giant Vodafone i UPS.  

-Vozila na gusjenicama, automobili, kamioni, deca, ATV, sredstva. Za svaki uređaj je potrebna mesečna naknada od 19,95 USD ili čak 9,95 USD za dugoročni plan

-Najmanji i najlakši 1,8 k 1,6 k 0,7 inča i samo 1,26 oz. Kombinovana 4G+3G+2G tehnologija, najbolja pokrivenost za razliku od tragača sa samo 4G vezom. U SAD je potrebna AT&T ili T-Mobile pokrivenost. Uključuje: jak magnet, vodootporni silikonski poklopac, kopču za kaiš, privezak za ključeve i trakicu.  

-Koristi se kao GPS tragač za prikolice, GPS tragač za prtljag, uređaj za praćenje ključeva, uređaji za praćenje automobila. Traker ima istoriju lokacija do 5 godina. Verujemo da je kupac kralj i nudimo korisničku podršku 24/7 telefonom i ćaskanjem.

-Punjiva baterija traje do 2-5 dana (u zavisnosti od režima praćenja) sa ažuriranjima praćenja u realnom vremenu u intervalima od 1-5 minuta i do 60 dana sa 1-3 ažuriranja praćenja dnevno (režim uštede baterije).  

-Dostupna je opciona baterija od 3500 mAh + magnetna vodootporna kutija koja obezbeđuje k6 duži vek trajanja baterije: 3-4 nedelje uz ažuriranje od 1 minuta i do 10 meseci u režimu za uštedu baterije (stavka za pretragu B07IVNV82V).  

-Koristite kao GPS tragač za prtljag, GPS tragač za decu, GPS tragač sredstava, uređaj za praćenje vozila.

-Tehnologija praćenja prvenstveno koristi GPS i Vi-Fi &GSM kao sekundarnu rezervnu kopiju.  

-Tracki skenira obližnje ViFi rutere za tačnu lokaciju kada GPS nije dostupan.  

-Pogledajte praćenje uživo na mapi, podesite upozorenja u realnom vremenu kada uređaj pređe zonu geo-ograde koju ste unapred postavili kada se koristi kao GPS uređaj za praćenje automobila, uređaj za praćenje dece ili dragocenosti.  

-Primajte SOS obaveštenja, slabu bateriju, brzinu i kretanje putem push obaveštenja, SMS-a ili e-pošte.  

-Koristite kao automobilski tragač, GPS tragač za vozila, dečiji GPS tragač

-Naša doživotna garancija pokriva izgubljene ili oštećene uređaje.  

-Tracki je najsavremeniji, jednostavan za podešavanje i radi odmah iz kutije za nekoliko minuta bez mešanja u elektroniku automobila i vozila.  

-Koristite kao uređaj za praćenje automobila, GPS tragač za čamce, tragač za bicikle i još mnogo toga. Tracki-jeva visoko ocenjena namenska aplikacija za mobilne uređaje i veb kompatibilna je sa: Android, iOS i svim veb pregledačima (IOS 13 i noviji, Android 6 i noviji).  

-Uključuje magnetni dodatak za automobil GPS tracker i vodootporni silikonski poklopac. gps para carros escondidos

UREDJAJ JE NOV


PRISTAJEM NA SVAKU VRSTU PROVERE I PROBE OD STRANE KUPCA

Pogledajte i moje ostale oglase na ikonicu SVI OGLASI

Za vise informacija na telefon

064-328-20-94

Nikola

Sifra: A81

ID Oglasa: #162975298
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.