slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Zakljuacavanje tockova protiv kradje automobila

200 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
417
8
pre 13 dana
Odgovara na 60% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Za-kre-Shop
Član od 31.01.2017.
Svi oglasi
Bezbedno i pouzdano: Prečnik točka: 15,7"-29,5"; Maksimalni otvor za usta: 15.0". Brava točka je napravljena od čelika za teške uslove kako bi se obezbedila čvrstina, čime se štiti od hvatanja i sečenja. Kvalitetna boja ga čini nerđajućim i izdržljivijim. Teški vremenski uslovi neće ograničiti njegovu upotrebu Držite točak zaključan na mestu bez obzira na uslove! · Vidljivo i stvarno odvraćanje: Prtljažnik našeg automobila ima veoma jarko žutu boju, a njegov vizuelno odvraćajući efekat drži lopove podalje. Osim toga, robusna konstrukcija znatno otežava krađu, pružajući vašem automobilu dodatnu zaštitu od neovlaštenog pristupa. · Humanizovani dizajn: kandža gume za prtljažnik je dizajnirana sa gumenim ručkama za udobno držanje. Zaštitna guma zaglavljena unutar stezaljke štiti gume od ogrebotina ili oštećenja. · Poslednji jarak: Za dodatni bonus, brava točka je opremljena šiljcima kao krajnjom sigurnosnom merom. Šiljci će probiti nit gume ako se vaše vozilo ikada nasilno pomeri. U poređenju sa drugim opštim bravama za točkove automobila, njegove performanse protiv krađe su jače! · Univerzalna primena: Prtljažnik za parkiranje može savršeno da radi na većini vozila, kao što su automobili, kamp-prikolice, terenska vozila, prikolice za čamce, kamp prikolice, itd. Lako se montira ili rastavlja samostalno

Specifikacije Boja: žuta Tip: zaključavanje točkova Materijal: Čelik za teške uslove rada Prečnik sisala: 12"/30 cm Maksimalna širina: 15,0"/38 cm Prečnik odgovarajućih guma: 15,7"/40 cm-29,5"/75 cm Dužina: 29,5"/75 cm Veličina paketa: 25,59*12,99*8,66 in Težina: 13,14 kg (28,97 lb)

Sadržaj paketa 2 Ks brava za krađu automobila 4 Ks ključeva 2 Ks Cranks
ID Oglasa: #142509733
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.