slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Punjac za auto - Auto punjac Baseus Digital Display QC+PPS D

4.170 dinFiksno

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
44
1
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Sparklineshop
Član od 06.11.2021.
Svi oglasi

Punjac za auto - Auto punjac Baseus Digital Display QC+PPS Dual Quick Charger 65W + PD kabel 100W

 

Efikasno brzo punjenje

Sa 65W PD 3.0 USB-C portom i QC 4.0 USB-A portom ovaj auto punjač može da obezbedi brzo punjenje za 2 uređaja istovremeno, a da se ne zagreje.

 

Moderan izgled

Za razliku od plastičnih punjača, ovaj metalni automobilski punjač neće izgoreti, o čemu svedoče i višestruki sigurnosni certifikati. Odlično dizajnrano meko LED svetlo olakšava pronalazak priključka za punjenje u mraku. Telo od pune aluminijumske legure sa karakteristikama otpornim na ogrebotine, održavaće ga čvrstim, a vaš automobilski punjač uvek će izgledati kao nov. NAPOMENA: Možda ćete osetiti kako se metalna školjka lakše zagreva, što zapravo dokazuje da metalno telo dobro deluje u odvođenju toplote i sigurnosti.

 

Vrhunske sigurnosne karakteristike

Vrhunski dizajnirano inteligentno strujno kolo ima zaštitu od kratkog spoja, pregrevanja, prekomerne struje i prekomernog punjenja. Punjenje će se automatski zaustaviti kada se baterija napuni.

 

Široka kompatibilnost

Radi sa uređajima sa USB-C i USB-A uređajima, uključujući  iPhone 11/11 Pro/XS/XS Max/XR/8, iPad Pro, MacBook/MacBook Air/MacBook Pro 13", Galaxy S20/S10/S9/A90/A80/A71/Note 10/Note 9/Note 8, Lenovo Yoga 920, Dell XPS 13/Inspiron, HP Spectre x360, Surface Go Tablet, Google Pixelbook, Pixel 2/3/3a/4 (XL), HUAWEI P20/P30/Mate 20/Mate 30, Nintendo Switch.

 

ID Oglasa: #155021689
Informacije

Za poručivanje potrebno je dostaviti sledeće podatke:

IME I PREZIME; MEJL; GRAD; ADRESA; BROJ TELEFONA;

Fiskalni račun za svaki artikl dostavljamo na mejl.

Dostavu vršimo putem Bex kurirske službe.

Cena dostave Bex-om je 350 din.

Ukoliko prethodno uplatite na račun dostava je 300 din.

Za tehničku robu važi garancija u trajanju od 1 do 5 godina.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.