Nema fotografije

Transmiter - S27

1.250 dinFiksno

Beograd | Novi Bg.
Novo
8
0
pre 15 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
DingDongShop online
Član od 20.11.2020.
Svi oglasi

Šifra proizvoda: A862942

Naziv proizvoda: Transmiter - S27

Transmiter S27 - ima tri USB priključka za punjenje, dva porta za brzo punjenje i USB-C PD port koji pruža maksimalnu snagu 27W. Koji omogućava sedam puta brže punjenje od standardnog punjača. Podržava brzo punjenje dva uređaja istovremeno.

Bluetooth FM predajnik uz brzu bluetooth vezu 5.0 obezbeđuje stabilnu vezu, poseduje ugrađene mikrofone i tehologiju za suzbijanje buke (CVC), za jasnije hands-free pozive. Podržava glasovnu navigaciju kako bi osigurali bezbednu vožnju.

Prenos muzike u 5 režima, koji se mogu podešavati - normalno, klasično, popularno, rok i džez. Prenos moguć preko bluetooth-a, TF kartice ili USB fleš memorije.

Ovaj bluetooth auto fm predajnik sa 10 boja, sa LED pozadinskim osvetljenjem.

Široka kompatibilnost, fm predajnik se može upariti kao hendsfri komplet sa svim uređajima sa omogućenim Bluetooth-om, uključujući iPhone, iPhone Ks, iPad, tablet, HTC, Samsung Galaki, Samsung Note, Soni, mobilni telefon, pametni telefon i sl. Jednostavan za podešavanje i korišćenje u samo 3 koraka za završetak podešavanja pri prvoj upotrebi i automatski se povezuje sa vašim telefonom svaki put kada uključite automobil.



Poručenu robu šaljemo isključivo putem kurirske službe Dexpress uz mogućnost plaćanja pouzećem.

 

Očekivani rok isporuke je 2 do 3 radna dana.

 

Za sva dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte radnim danima od 8:30 do 16:30h na sledeće brojeve: 062 658 899 i 062 658 898

Posetite našu web prodavnicu na:

 

Pronađite DingDongShop na bilo kom pretraživaču.

 

PROMENTER INTERNATIONAL DOO MEŠOVITO PREDUZEĆE ZA EKSPORT – IMPORT BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)

 

Ogranak DINGONG

MB: 17151894

PIB: 100425824

 

Delatnost: 4729– Ostala trgovina na malo hrane u specijalizovanim prodavnicama 4791- Trgovina na malo putem pošte ili preko interneta.

USLOVI REKLAMACIJE: Ukoliko želite da vratite proizvod, molimo vas da ga vratite u originalnom pakovanju.

ID Oglasa: #155155886
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.