slika
1 od 1

Xiaomi Mi 20W Wireless auto punjač

2.500 dinFiksno

Sremska Mitrovica
Korišćeno
Dostupno odmah
18
1
pre 13 dana
Aleksandar
Član od 28.04.2017.
Svi oglasi

Kupljen u gigatronu pre 3 godine, sacuvan uz kutiju se dobija. . Slanje ili licno preuzimanje u Sremskoj Mitrovici. Nije mi vise potreban jer mi novi auto ima bezicno punjenje vec.  

 

 

Mi 20W Wireless auto punjač je prilagodljiv je po širini i odgovara većini pametnih telefona. Držač omogućava bežično punjenje snage do 20W.

 

Držač možete okretati za 360º da biste pametnije pozicionirali pametni telefon i imali najbolju vidljivost. A koristiće vam i brže punjenje putem Qi sistema. Postolje je opremljeno sistemom zaključavanja koji sprečava pomeranje telefona tokom putovanja. Imajte na umu da je priključna stanica dizajnirana za pametne telefone maksimalne veličine 81.5 mm, koji podržavaju bežično punjenje.

 

KONTAKTIRATI NA KP

ID Oglasa: #165919990
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.