slika
slika
slika
1 od 3

Autostalak Wireless BX9, 10W Fast Charging, 2USB, Type C (PD

2.200 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
16
1
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Edi Dragović
Član od 14.10.2023.
kp izlog
10W 2u1 bežični punjač za automobil: kombinuje bežični punjač i držač za telefon u jednom, može da puni vaš mobilnitelefon i Airpods i iPad u isto vreme. Podesiva rotacija za 360 ° : Nosač za telefon držača za čaše je podesiv i uklapa se čvrsto, savršeno i bezbedno u držač za čaše za automobil, kamion ili SUV, uklapajući se u držače za čaše različitih veličina u vašem vozilu.
BX9 autostalak i punjač je najbolji izbor na vašem putovanju. Kompatibilan sa Qi sertifikatom za rad velikom brzinom sa telefonima sabežičnim punjenjem, koji mogu da podrže punjenje iP12/12 Pro/iPad/Airpods/ i vec´ ine drugih modela pametnih telefona. Može se rotirati za 360° , možete odabrati vertikalni ili horizontalni ili nagibni režim za udobniji pogled. Dizajn gumene osnoveprotiv grebanja i klizanja omogućava bezbedno, sigurno prianjanje, omogućavajući putovanje bez brige. Napravljen sa Smart čipom, može da reguliše napon i temperaturu punjenja, a takođe štiti vaš telefon i punjač od pregrevanja, prenapona i kratkog spoja, omogućavajući vam da vozite bez ikakve brige. Koristi cev od mekog gvožđa sa guščjim vratom za visoku stabilnostNeće se tresti, čak ni na neravnom putu, pogodan za automobilske držače za čaše prečnika između 2,5" i 3,7" Kompatibilan sa većinom vrsta automobila.


Tip artikla: 10W bežični punjač za automobil
Kompatibilna marka: Za Apple, LG, Samsung i druge telefone koji podržavaju Qi
Kompatibilni uređaji: Mobilni telefon, iPad, AirPods, GPS, MP3
Ulazni napon: 12-24V
Izlazni napon: 5V
Veličina: 10,7 x 9,7 x 25 cm

 

ID Oglasa: #158115261
Informacije
  • Savrsen odnos CENE I KVALITETA na kupujem prodajem
  • Garantujemo ispravnost i kvalitet navedenih proizvoda.
  • Zadovoljstvo nasih kupaca je 100%, budite i vi jedan od njih
  • Potpuno NOVO, u originalnoj ambalazi!

POGLEDAJTE NAS KP IZLOG

 

 

 

 

PORUCIVANJE 0643023816 0652106215

VIBER

SMS

WhatsApp

KP Poruka

Slanje kurirskom sluzbom, isporuka 1-2 radna dana

 

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.