slika
slika
1 od 2

Ogledalo

3.300 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
18
1
pre 10 dana
Andrijana Čolo
Član od 24.04.2024.
Svi oglasi
 ❤️RETROVIZOR SA DUPLOM KAMEROM❤️
3300din
?Fenomenalna naprava koja vam omogućava da konstantno snimate svaki trenutak svoje vožnje. Na taj način ćete biti bezbedni u koliko neko pokuša da svali krivicu na vas, jer ćete uvek posedovati video snimak o tome šta se zaista desilo. Lako montira na retrovizor vašeg automobila. Automatski se uključuje svaki put kada vi startujete svoj automobil a gasi naravno kada i vi ugasite svoj auto. Sve video snimke snima na memorijsku karticu i to ciklično, što znači da kada se memorija kartice popuni, kamera automatski briše najstariji snimak i snima nove, tako da u svakom trenutku vi imate zabeleženo recimo poslednjih 7 dana vožnje. Ekran auto kamere se prikazuje na vašem retrovizoru samo kada pritisnete dugme za to, tada možete videti šta snima oko kamere. Inače retrovizor koristite sasvim normalno i na njemu se ne vidi ekran kamere sve dok vi ne pritisnete dugme za to. Komplet sadrži praktično dve kamere, jedna je smeštena u samom retrovizoru, a druga se montira po želji, na primer na zadnjem kraju Vašeg automobila i putem kabla povezuje sa retrovizorom. Ono što sve odmah brine je koliko je dugacak kabli i da li će moći da dohvati do retrovizora kada se namontira na zadnjem kraju, za to nema brige jer je klabli za zadnju kameru dugačak preko 6 metara, što je u potpunosti dovoljno da se kabli lepo sprovede i sakrije sve do retrovizora. Kada je već reč o kablovima, kabl auto adaptera je dugačak nešto više od 3 metara, što je takodje dovoljno da se lepo sakrije i sprovede od upaljača (napajanja) do retrovizor kamere. Ono što treba napomenuti je da zadnja kamera ima i kabli koji se kači na napajanje rikverc svetala što omogućava da se se kamera uključi samo kada vi menjač stavite u rikverc položaj. Ekran kamera na retrovizoru je veličine 11cm što je u potpunosti dovoljno za prikaz obeju kamera.
Pakovanje sadrži:
1x Kamera u retrovizoru
1x Zadnja kamera
1x Auto adapter
2xGumeni držači
1x dupfon umetak za montažu zadnje kamere
1x Uputstvo za upotrebu na engleskom jeziku
Karakteristike:
-Širok ugao snimanja
-Rezolucija full HD 1080p
-poseduje G-senzor
-ekran 11cm TFT
-detekcija pokreta
-datum i vreme
-priključak za struju 12-24v 2A
-Baterija 400mAh zahvaljujući kojoj ce auto kamera uvek imati tačno vreme i datum koji ste samo prvi put doterali. Podržava memorijsku karticu do 32 GB (nije uključena u pakovanje).
ID Oglasa: #166170580
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.