slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Višenamenska kuka - držač telefona za zadnji naslon za glavu

600 din

Zrenjanin
Kao novo - nekorišćeno
56
1
pre 2 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Goran
Član od 24.02.2011.
Svi oglasi

Višenamenska kuka - držač telefona za zadnji naslon za glavu u automobilu

 

• 2-u-1 dizajn: Ova kuka za automobil služi i kao držač za telefon, što je čini raznovrsnim dodatkom vašem vozilu.  

• Skriveni dizajn: Kuka je dizajnirana da bude skrivena iza zadnjeg naslona za glavu, držeći ga van vidokruga i čuvajući estetiku vašeg automobila.

• Sigurno držanje: Držač mobilnog telefona sa zaključavanjem osigurava da vaš telefon ostane bezbedno na mestu tokom vožnje, sprečavajući da padne ili sklizne.

• Multifunkcionalna: Ova kuka za automobil može da se koristi za držanje raznih predmeta, uključujući ključeve, torbe i drugu dodatnu opremu, što je čini praktičnim dodatkom vašem vozilu.

 

· Bez ruku, nema potrebe da držite telefon da biste gledali filmove i nadoknadili dramu.

· Neklizajući silikon na kopčama i nosačima neće povrediti vaš automobil ili telefon.

 

Karakteristike

 

1. Premium materijal: Držač za automobilski novčanik usvaja ABS materijal visoke gustine kao glavni deo, koji neće ogrebati šipku naslona za glavu; glatki nazubljeni poklopac može sprečiti da se kuka olabavi. Kuka za naslon auto sedišta sa dizajnom brave, biće stabilnije zatvoriti bravu rotacije nakon ugradnje.

 

2. Čvrsta i izdržljiva i fleksibilna za rotaciju: Kuka automobila na zadnjem sedištu može se rotirati horizontalno za 360 stepeni nakon ugradnje. Kuke se mogu sakriti kada se ne koriste, obezbeđujući sigurnost i održavanje originalnog unutrašnjeg prostora i izgleda. veoma čist i siguran.

 

3. Ušteda prostora: Kuke postavljene na šipkama naslona za glavu automobila pomažu da se okače tašni, novčanici, suncobrani, kape, rukavice, flaše za vodu, dečije igračke, kante za smeće, stvari za bebe, itd. Uštedite prostor sedišta i sprečite ispadanje torbi kada skretanje u krivine. Očistite nered na zadnjim sedištima i otvorite sedišta, pod i prostor za noge. Veoma korisna kuka za auto naslon za glavu.

 

4. Jednostavan za upotrebu: držač novčanika za kuku za naslon za glavu automobila je dizajniran sa bočnim otvaranjem, lako se instalira, tako da ne morate da uklanjate naslon za glavu, kuka se može lako zamahnuti, tako da se može koristiti za prednje ili naslon sedišta. Kada Takođe je lako ukloniti kada nije potrebno ili zameniti drugo vozilo. Univerzalno za sva vozila.

 

Specifikacija

 

Veličina: 12*5,5*3 CM

Materijal: ABS

Težina: 72,5 grama

 

Paket uključuje: kuka za auto sedište * 1

 

Nekorišćeno.

 

Lično preuzimanje u Zrenjaninu ili slanje kurirskim službama uz dogovor.

ID Oglasa: #163170784
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.