slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

PROFI Zaštita za auto od sunca

1.599 din

Bela Palanka
35
2
pre 13 dana
Odgovara na 21% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Mirtos shop
Član od 06.04.2021.
kp izlog
  • Ovo nije jedan od onih štitnika koji se postavlja dugo, brzo puca i ne pruža adekvatnu zaštitu. Naš štitnik od sunca za auto sa lakoćom izlazi na kraj i sa letnjim temperaturama koje prelaze čak 40° C.

  • Zaštita od sunca za auto će učiniti temperaturu u kolima prijatnom, čak i po najtoplijim letnjim danima. Napravljen od specijalnog materijala koji smanjuje prodiranje sunčevih zraka i reguliše temperaturu.

  • UV zračenje je podjednako štetno po enterijer vozila kao i po Vašu kožu. Ono može izazvati bledenje na kontrolnoj tabli, oštetiti gumene i plastične delove enterijera, kao i elektronske komponente. Za ovom zaštitom, enterijer će uvek biti siguran.

  • Bez obzira na to da li vozite mali gradski auto, dugačku limuzinu ili velikog džipa, ova zaštita će se postarati da temperature u kabini budu i do 15° C niže nego spolja.

  • Jednostavno povucite žaštitnu zavesu preko vetrobranskog stakla i kopče na svoje mesto. Nijedan drugi suncobran nije tako jednostavan za upotrebu! U samo nekoliko minuta, ova zaštita se lako pričvršćuje na vetrobransko staklo vašeg vozila pomoću naših jedinstvenih nosača za montažu pomoću visokotemperaturne 3M trake od pene

  • NAPOMENA: Ukoliko je potrebno proizvod možete skratiti makazama





    Ukoliko želite da poručite proizvod ostavite podatke za isporuku:
    1. Ime i prezime
    2. Ulica i kućni broj
    3. Mesto
    4. Poštanski broj
    5. Broj telefona
    Poruku sa navedenim podacima možete poslati na više načina:
    • Preko platforme KupujemProdajem koristeći opciju za slanje poruke prodavcu.
    • Direktnom porukom na broj telefona 0628254714
    • Pozivom na broj telefona 0628254714 za direktan razgovor
    Proverite da su svi podaci tačni i kompletni kako bi proces poručivanja bio što brži i efikasniji.
ID Oglasa: #164092977
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.