slika
1 od 1

BadBoys Alkalni šampon 500ml

1.050 din

Niš
Novo
7
0
pre 12 dana
Gshopauto Nis
Član od 31.07.2022.
Svi oglasi

Koncentrat za redovno pranje vozila sa alkalnim pH.


Alkalni šampon, sa poboljšanom formulom, ima mnogo bolja svojstva čišc´ enja od neutralnog šampona. Dizajniran za uklanjanje teške prljavštine sa karoserije automobila. Bezbedan za tvrde voskove i keramičke premaze. Potpuno bezbedan za automobilske farbe, felne, zaptivke i prozore.



Upotreba:

obavite beskontaktno pretpranje koristec´ i aktivnu penu ili pretpranje (TFR),
pripremite rastvor mešanjem šampona sa vodom, koristite 25 ml šampona na 10 l vode, preporučujemo pranje u dve kante, počevši od krova, naniže koristec´ i RRC vunenu rukavicu i kante sa separatorom,
isperite vozilo vodom (po moguc´ nosti crevo pod pritiskom) da biste uklonili preostalu prljavštinu i ostatke.


Preporuke:

Efekat 'kremaste pene' šampona se može postic´ i samo mešanjem sa vodom pomoc´ u mašine za pranje pod pritiskom (sipajte šampon u kantu, a zatim u vodu pod pritiskom), pre nanošenja proverite da li je očišc´ ena površina hladna, nemojte prati automobil u direktnoj sunčevoj svetlosti i kada je izložen vetru čuvati na suvom i hladnom mestu na 5-25C, ne izlagati smrzavanju ili pregrevanju, ne ostavljati da se osuši, čuvati van domašaja dece.

ID Oglasa: #161251119
Informacije
  • Gshop Niš internet prodaja .  
    -  Radno vreme :
            pon-pet
         10h  -  17h
    subota - nedelja neradni.    
    -  za 3 plus proizvoda besplatna isporuka na teritoriji Srbije .
    -  lično preuzimanje u Nišu.
    -  Novo u originalnoj ambalazi osigurano za transport .
    -  Mogućnost plaćanja preko računa .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.