slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Bezicni usisivac za automobil

3.999 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
643
10
danas
Odgovara na 84% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
B@mbi Shop 062/613-565.
Član od 24.11.2020.
Svi oglasi
[Моћно циклонско усисавање] Ажурирано средство за чишћење тастатуре је уграђена циклонска технологија која обезбеђује континуирано снажно усисавање.  Погодно за свакодневно чишћење, укључујући косу, прашину, перути и остатке папира.  Одличан избор за чишћење канцеларија / аутомобила / куће (мокра двострука употреба).

[Брзо пуњење и дуже време] Преносни усисивач за тастатуру користи технологију брзог пуњења, пуњење траје само 3-4 сата.  А литијум-јонска батерија великог капацитета 2000мАХ осигурава сталан рад до 30 минута.  То значи да бисте могли да очистите све своје уређаје и места уз потпуно пуњење.

[2 у 1 свестраност додатне опреме] Бежични ручни усисивач је лаган и преносив како би вам помогао да лако очистите свој дом, канцеларију или аутомобил.  Усисавач са два функционална додатка: Флат-Нотзел, млазницом четке и додатним филтером.  2 различите вакуумске млазнице омогућавају вам да дођете до најужег простора.  Равне млазнице удишу мало папира или мрвице хлеба, млазница четке може очистити прашину у малим празнинама.

[ЛЕД светло и подшум] Вакуум има ЛЕД светло, које се лако може очистити ноћу или на тамном месту.  Поред тога, усисивач са тастатуре могао би да смањи звук на 70 дБ ако би радио.  Пружа вашу породицу тихог чишћења . .

[Високо исплативо] То је поуздан преносни електрични мали лебдећи који укључује додатни филтер Куповином усисивача можете уштедети новац и смањити отпад.  Добродошли да уживате у куповини!

Опис

Назив: Средство за чишћење аутомобила
Материјал: абс.
Укупна снага: 45В / 60В
Напон: 7,4В / 12В
Капацитет батерије: 2000мАх
Боја: црна сребрна / сребрна
Трајање батерије: 12мин или више Област
примене: Унутрашње / Аутоматско
усисавање: веће или једнако 24500па
Potrebni podaci za poručivanje  su:
Ime
Prezime
Broj
Grad
Mesto/naselje
Moguće porucavnje na sledeći broj:
062/613-565 B@mbi Shop
Slanje se obavlja Post Expressom
Moguce licno preuzimanje u Beogradu
Svaki dan novi oglasi
Pogledajte nase ostale ponude. . .
B@mbi Shop
ID Oglasa: #113982416
Informacije
Postovani

Mozete poruciti putem poruke Ili pozovite

Upisite vase ime, prezime, adresu i broj telefona.

Mozete poruciti I preko poruke SMS/Viber/WhatsApp na broj telefona

☎️☎️☎️ 062/613-565 ☎️☎️☎️

Svi proizvodi su u fabrickom pakovanju NOVO

Tu smo za sva pitanja u vezi proizvoda

Srecna kupovina

B@mbi Shop
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.