slika
1 od 1

K2 Osvezivač new car deocar 700ml

840 din

Kučevo
Novo
12
1
danas
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
T.R Jovalex Kučevo
Član od 09.05.2015.
kp izlog

K2 DEOCAR je profesionalni auto osveživač sa izuzetno jakim mirisom. Ne sadrži alergente i preporučuje se za one koji pate od alergija. Može se dozirati 125 puta. Specijalna izvedba omogućava da se DEOCAR koristi i u položaju kada je dozer dole, naopačke. Može se koristiti u autu, kući, kancelariji, hotelu, toaletu i slično. Idealan za perionice nakon pranja tapacira.

ID Oglasa: #156909679
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.