slika
1 od 1

K2 Turbo truck sredstvo za bezkontaktno pranje 5l

2.350 dinFiksno

Inđija
Novo
292
22
pre 9 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
AM Auto oprema
Član od 12.07.2012.
kp izlog

K2 Turbo truck sredstvo za bezkontaktno pranje 5l

 

Šifra proizvoda: M143

Zapremina:  5l

 

K2 Turbo Truck je profesionalni visokokoncentrovani šampon koji se koristi u auto perionicama za beskontaktno pranje mlazom visokog pritiska. Veoma moćno sredstvo za beskontaktno pranje /aktivna pena/ koje ostavlja blistavi sjaj na automobilu.

Velikom snagom pene pere do blistavog sjaja i jako zaprljane površine automobila. Prepoznatljiv je efekat blistavosti naročito na staklenim i plastičnim površinama farova.

Najbolji efekti se postižu kod pranja novijih automobila naročito metalik boja, ali i akrilnih boja u svim nijansama. Može se koristi za pranje automobila, motocikla, kamiona, traktora, kao i u domaćinstvu za pranje većih površina.

Pakovanje od 5kg predviđeno za komercijalnu i ličnu upotrebu.  Brzo i efikasno uklanja većinu tvrdokornih mrlja sa cerade kamiona, kombija, cisterni, autobusa, vagona, šasija, točkova, aluminijumskih delova, podova, radionice alata.

U razblaživanju od 1:100 može se koristiti kao prethodno-pranje proizvoda za automobile.

Može se koristiti kao pena.

ID Oglasa: #153139713
Informacije

Ponedeljak-Petak 08-18h

Subota 10-15h

Lično preuzimanje samo radnim danima od 10h do 18h uz prethodnu najavu od jedan dan.

 

Paketi se šalju isključivo preko BEX brze pošte.

Sve troškove dostave snosi kupac.

 

Možete poručiti preko KP, Vibera, WhatsApp ili putem telefona.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.