slika
1 od 1

Liqui Moly keramička pasta 50 g

720 din

Kučevo
Novo
114
7
pre 12 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
T.R Jovalex Kučevo
Član od 09.05.2015.
kp izlog

Polusintetička, bezmetalna i bijela visokotemperaturna pasta. Sprječava lijepljenje, hladno zavarivanje, hrđu i klizanje i nudi vrlo dobru zaštitu od habanja i korozije. Univerzalno primenljiv i otporan na toplu i hladnu vodu, kao i na kiseline i baze. Raspon radne temperature: -40 ° C do +1.400 ° C Za podmazivanje teško opterećenih kliznih površina svih vrsta, posebno pri malim brzinama i oscilirajućim pokretima. Za odvajanje komponenti pod temperaturnim opterećenjem i kao zaštita od korozije na vijcima, klinovima, vijcima, prirubnicama, osovinama i spojevima. Primjena: Prije tretmana dijelovi moraju biti čisti i bez ostataka, prljavštine i vlage. Nanesite na očišćene površine četkom, četkom ili krpom koja ne ostavlja dlačice. Količina ovisi o području upotrebe i primjeni. -Uslovno otporan na organske kiseline i alkalije -Dobra vodootpornost -Najveći kapacitet apsorpcije pritiska -Neutralni prema uobičajenim materijalima za brtvljenje -Nije otrovan -Sprečava buku kočnica -Sprečava gorenje i hladno zavarivanje -Sprečava klizanje

ID Oglasa: #158141223
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.