slika
1 od 1

Liqui Moly Oil Smoke Stop 300ml aditiv protiv dimljenja moto

1.290 din

Kučevo
Novo
31
1
pre 13 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
T.R Jovalex Kučevo
Član od 09.05.2015.
kp izlog

Liqui Moly Oil Smoke Stop je dodatak ulju protiv dimljenja motora. Sredstvo je namenjeno za smanjenje plavog dima na izduvu, povećanje kompresije, smanjenje prekomernog izgaranja i potrošnje ulja. Poboljšava viskozitet, ima dugotrajno delovanje. Dodaje se u novo ulje ili, u slučaju velike potrošnje, u posotjeće ulje u sistemu. Delovanje aditiva najbolje se pokazuje kod starijih vozila koja rade pod otežanim uslovima (visoka opterećenja, temperature i sl). Može se koristiti u benzinskim i dizel motorima. Preporučljivo je dodati aditiv u toplo ulje i ostaviti motor da radi 10 min. Pakovanje je dovoljno za 4 L ulja Delovanje: - smanjuje plavičasti dim (posledica izgaranja ulja) na izduvu, - poboljšava kompresiju i pritisak ulja, - smanjuje potrošnju goriva i emisiju štetnih gasova. NAMENA: Za sve benzinske i dizel motore. Kompatibilan sa svim motornim uljima koja se mogu naći u prodaji. Nije pogodan za upotrebu u motociklima sa mokrim kvačilom. PRIMENA: Jedna boca od 300ml je dovoljna za 4-6 litara motornog ulja. Nemojte dodavati više od 10%. Dodati u toplo ulje tokom svake promene ulja i između svake promena ulja ako je potrošnja ulja veoma visoka.

Kataloški broj: Liqui Moly 2122 / 20800

Proizvođač: Liqui Moly GmbH Nemačka

Zemlja porekla: Nemačka

ID Oglasa: #159640158
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.