slika
1 od 1

Liqui Moly pasta za pranje ruku 500ml

420 din

Kučevo
Novo
25
3
pre 11 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
T.R Jovalex Kučevo
Član od 09.05.2015.
kp izlog

Za temeljno i nežno čišćenje ruku. Čak i uklanja tvrdokorne nečistoće kao što su boja, ulje i prašina od kočnica. Nežna prema koži i štedljiva u potrošnji. Dermatološki testirano. Temeljno utrljajte u suve ruke i isperite.

LIQUI MOLY pasta za čišćenje ruku je blago sredstvo za čišćenje na bazi drvnog brašna koje sadrži supstance za zaštitu kože. Ovaj proizvod je neutralan za kožu i ne sadrži rastvarače. pH je podešen tako da bude blago kiseo, ali je i dalje u opsegu neutralnosti za kožu – činjenica koja je potvrđena brojnim dermatološkim testovima. Ovaj proizvod je zasnovan na materijalima preuzetim iz obnovljivih izvora. LIQUI MOLY pasta za čišćenje ruku temeljno uklanja čak i najjače kontaminacije kao što su ulja, masti, katran, bitumen i štamparske boje bez ikakvog oštećenja kože.
Liqui Moly pasta za pranje ruku je ekonomična za upotrebu, čisti do pora i ostavlja prijatan osećaj na koži. Temeljno utrljajte pastu u suve ili vlažne ruke dok se prljavština ne oslobodi sa kože. Zatim dodajte malo vode i dobro operite. Temeljno isperite ruke sa puno vode i osušite ih kao i obično.

Liqui Moly kataloški broj: 2394

Pakovanje: 500 ml.

ID Oglasa: #158141257
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.