slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Multifunkcionalni sto za auto

2.277 dinFiksno

Beograd
Novo
7
0
pre 10 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Ivica Vasić
Član od 22.08.2015.
kp izlog

Dizajn ovog multifunkcionalnog nosača je savršen za dvostruku upotrebu; jedna strana opremljena je konkavnom površinom za postavljanje hrane, pića, laptopa i mobilnog telefona. Takođe, ima prostor za olovke i kartice. Druga strana ima otvor koji se može koristiti kao organizator i pretinac za odlaganje stvari poput novčanika, naočara i mobilnog telefona.
Ovaj multifunkcionalni nosač za volan je korisna pomoć za vozače porodičnih automobila, komercijalne vozače i vozače na dugim relacijama. Pogodna je za većinu volana vozila.
Nakon instalacije, ima potpuno viseću strukturu bez stalka na dnu stola i omogućava slobodu kretanja nogu. Ovo je idealno rešenje za pauze vozača tokom dugih putovanja, kao i za radnike koji provode duže vreme u vozilu.
Multifunkcionalni nosač je izrađen od visokokvalitetnog ABS materijala, ekološki je prihvatljivo, bez mirisa, snažno i lagano. Ima ergonomsku dršku koja se može zategnuti samo s dva prsta, lako se koristi i ima dimenzije 37 x 27 cm.
Brza instalacija, jednostavno pričvrstite multifunkcionalni nosač za volan, podesite na udobnu visinu i koristite. Kada nije u upotrebi, može se koristiti kao organizator ili pretinac za odlaganje mobilnog telefona, novčanika, ključeva i naočara. Takođe se može pričvrstiti na zadnje sedište automobila radi odlaganja

 

Šifra artikla: DPT1520

ID Oglasa: #161226511
Informacije

          AUTO  DRAGSTOR

           Bulevar JNA 33a
           011 635 0666

          radno vreme
          08 do 19 h
          subotom od
          09 do 14 h

          Pozdrav i dobrodosli.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.