slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Pena za uklanjanje nečistoća - sprej Foam cleaner

699 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
741
25
juče
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Svetlana
Član od 06.03.2021.
Svi oglasi


Uklonite Neželjene Mrlje Sa Bilo Koje Površine

Ova vrhinska pena za čišćenje prljavštine može magično obnoviti unutrašnjost automobila ili kuće tako što pravi penu koja prodire i čisti sve pred sobom. Na samom poklopcu sa gornje strane se nalazi izperforirana površina koja pomaže dobrom utrljavanju pene na pivršinu.

Ovo je univerzalno sredstvo za uklanjanje mrlja dizajnirano za čišćenje različitih površina automobila i uklanjanje masnih mrlja. Ima širok spektar primene: pogodan je za čišćenje tkanina i zamena za kožu, za plastične i gumene površine.

Posaljite KP poruku sa Vasim podacima:
Šaljemo postexpressom , vreme isporuke je 24- 48h . Pošaljite podatke ovim redom:
-Ime i prezime
-Ulica i br
-Mesto i poštanski br
-Kontakt telefon (obavezno)

Preuzimanje se može obaviti i lično na Novom Beogradu od 11 h do 14 h, na OMV pumpi, J. Gagarina bb - potrebno je pozvati telefonom  i na  Konjarniku Mihaila Todorovića 12 (TROY-a kafić), posle 17h do 19h,   a poručivanje tog dana do 14 h, sem utorka i nedelje.
Naš kontakt je 0637766362
Pogledajte našu kompletnu ponudu na KP nalogu.
ID Oglasa: #149451419
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.