slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Sredstvo protiv magljenja Soferke Cistac za auto staklo

950 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
7
0
pre 11 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Miloš
Član od 05.01.2022.
Svi oglasi
Sredstvo protiv magljenja stalka 

Ciscenje soferke

Premaz za auto stakla 

 

Sa snažnim performansama čišćenja, ovaj čistač stakla uklanja uljni film, mrlje od vode i druge tvrdokorne mrlje sa stakla, što će vam omogućiti jasan pogled i poboljšati vidljivost noću i po kišnim danima za bezbednu vožnju.

 

Ima moćnu moć čišćenja za uklanjanje uljnog filma, mrlja od vode i drugih tvrdokornih mrlja sa stakla, što će vam doneti jasan vid i poboljšati vidljivost noću i tokom kišnih dana kako bi se osigurala bezbedna vožnja.

 

 

Svojom snažnom snagom čišćenja, ovaj čistač stakla uklanja uljni film, mrlje od vode i druge tvrdokorne mrlje sa stakla, što će vam doneti jasan vid i poboljšati vidljivost noću i po kišnim danima za bezbednu vožnju.

 

Zahvaljujući ovom čistaču stakla, možete ukloniti uljni film, mrlje od vode i druge tvrdokorne mrlje sa stakla, što će vam omogućiti jasan pogled i poboljšati vidljivost noću i po kišnim danima za bezbednu vožnju.

 

Ovaj čistač stakla ima moćnu moć čišćenja za uklanjanje uljnog filma, mrlja od vode i drugih tvrdokornih mrlja sa stakla, pružajući vam jasan pogled, poboljšavajući vidljivost noću i po kišnim danima i osiguravajući bezbednu vožnju.

 

 

Ono što vam ovaj čistač auto stakla može ponuditi je da može formirati zaštitni sloj na staklu kako bi sprečio kišu i obezbedio savršenu transparentnost. To je sredstvo za čišćenje automobilskog stakla koje može formirati zaštitni sloj na staklu kako bi sprečio kišu i obezbedio savršenu transparentnost.

 

 

Praktično sredstvo za čišćenje stakla za automobile može formirati zaštitni sloj na staklu kako bi sprečio kišu i obezbedio savršenu transparentnost.

 

Opis : Ono što vam ovaj čistač auto stakla može ponuditi je da može formirati zaštitni sloj na staklu kako bi sprečio kišu i obezbedio savršenu transparentnost.

 

Sa snažnim performansama čišćenja, ovaj čistač stakla uklanja uljni film, mrlje od vode i druge tvrdokorne mrlje sa stakla, što će vam omogućiti jasan pogled i poboljšati vidljivost noću i po kišnim danima za bezbednu vožnju.

 

Napravljen je od visokokvalitetnog izbeljivača, inhibitora korozije i površinski aktivnog materijala. Visina ovog proizvoda je 15 cm, a prečnik dna je 3,9 cm.

 

Može se široko koristiti na staklima različitih delova automobila.

 

Naziv artikla: Čistač auto stakla

Materijal: osvetljivač, inhibitor korozije, surfaktant Kapacitet: 100 ml

 

Karakteristike: Visoka efikasnost, protiv grebanja, uklanjanje mrlja

 

Detalji o veličini: Visina: 15 cm/5,91", donji prečnik: 3,9 cm/1,54" (približno)

 

napomene: Zbog razlike u podešavanju svetla i ekrana, boja predmeta može se malo razlikovati od slike. Dozvolite malu razliku u dimenzijama zbog različitog ručnog merenja.

 

Paket sadrži: 1 k čistač auto stakla
ID Oglasa: #164252645
Informacije
Uvek prvo proveriti dostupnost proizvoda!

Lično preuzimanje uz dogovor!   

Pošaljite poruku (preko KUPUJEMPRODAJEM) sa Vašim podacima:

Ime i prezime.                                                       

Ulica i broj.                                                       

Mesto i poštanski broj.         

Broj telefona za kontakt.  



SMS/Viber/WhatsApp na broj 0613176171

Moguć svaki dogovor oko cene kod poručivanja više proizvoda.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.