slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Titanium DUBAI premijum parfem za auto

1.350 din

Ruma
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
109
3
pre 9 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Djuka
Član od 02.01.2014.
Ruma i okolina besplatna dostava

DUBAI PARFEM
Zlato, toplota, palme, zvuk mora, jeftino gorivo, sve ostalo doduše skupo, ali dobro, ni jedan grad na svetu nije kao Dubai. Spoj modernog i tradicionalnog, mistike i egzotike, prosto Vas obuzima i opija svojom čarolijom! Od fenomenalne arhitekture, do prelepih ljudi iz celog sveta, sve na jednom mestu! Upravo takav je i parfem Dubai, egzotičan, bogat i unikatan! Prepustite se i dozvolite da Vas parfem Dubai obuzme svojim mističnim notama i očara svojom magijom.
Proizvedeno u Srbiji.

DEJT PARFEM
Osećaj uzbuđenosti i treme u mističnoj atmosferi, onaj dobro poznati osećaj leptirića u stomaku i osećaja sa prvog sastanka. Trenutak kada sve zaboravite i izgubite se u očima Vašeg dejta. Uživajte u magiji atmosfere koju ovaj parfem pruža. Teško ga je opisati, kao i iskustvo sa dejta, to je nešto što ste Vi doživeli i samo Vi znate koliko je bilo lepo. Sofisticiran i poseban uradiće pola posla za Vas, a Vi uživajte u čaroliji koju samo dejt pruža.

FRIDAY PARFEM
Jedan jedini petak. Pred Vama su čitava 2 dana samo za Vas. Petak definitivno svi volimo, a Friday je parfem dizajniran za njega i učiniće da uživamo u svim danima podjednako. Postoji samo jedna stvar koja Vam može pružiti ovakvu slobodu, a to je parfem Friday koji sa sobom donosi svežinu i slobodu kakvu samo petak ima.

Proizvedeno u Srbiji.

U ponudi još auto kozmetike, krpe, peškiri, premaz za gume, šampon. . .
ID Oglasa: #160784609
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.