slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Usisivač za auto 80w

2.500 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
6
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Daniel Antonijevic
Član od 19.12.2013.
Svi oglasi
 Extra jak usisivač, nov. Za suvo i mokro usisavanje.

Преносиви усисивач за мокро или суво чишћење унутрашњости возила, чишћење у покрету и још много тога
Лагана конструкција и двоструки мотор са усисном снагом од 5500 Па
Ниска бука 75дБ рад 12В/80В 6А струја
Кабл за напајање дужине 5 м може се повезати са прикључком за упаљач у возилу
ХЕПА филтер од нерђајућег челика се може уклонити, очистити и поново користити
Укључује ЛЕД светло, уклоњиви контејнер за прашину, ротирајућу главу четкице, 3 заменљиве млазнице и торбу за складиштење
Било да се ради о песку са плаже или проливеној лимунади, преносиви усисивач може да се користи и за мокро и за суво чишћење.   Ова јединица има кабл за напајање дужине 5м који вам омогућава да лако очистите тешко доступна места и може се прикључити на утичницу за упаљач.

Са дизајном са 2 мотора, 12В/80В усисивач за возила нуди моћан рад са ниском буком од 75дБ са 5500Па.   Опремљен контејнером за прашину који се може уклонити за практично одлагање и уграђеним ЛЕД светлом за несметан вид приликом чишћења испод седишта или ноћу.   Укључује ХЕПА филтер од нерђајућег челика за вишекратну употребу, ротирајућу главу четкице, 3 заменљиве млазнице и практичну торбу за ношење/чување.
ID Oglasa: #165989917
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.