slika
1 od 1

Usisivac za auto

1.300 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
129
10
pre 2 dana
Милан 0659332214
Član od 22.01.2013.
Svi oglasi
 Prenosni usisivač mini usisivač za auto i kućne usisivače 2 u 1 (2 mlaznice) - jedan od rekordera u snazi među prenosivim mini usisivačima. Njegova snaga (120 V) dovoljna je za potpuno opšte čišćenje unutrašnjosti i prtljažnika automobila, tapaciranog nameštaja i uklanjanje prašine sa teško dostupnih mesta. u stanu Telo usisivača napravljeno je od visokokvalitetne izdržljive ABS plastike.

Usisivač se napaja pomoću ugrađene baterije.

Ovo je prednost jer vam omogućava da ne zavisite od dužine kabla i da čistite iz bilo kog pogodnog ugla, kako u automobilu tako i u stanu.

Različite mlaznice - ravne pukotine, sa mekim čekinjama - čine čišćenje lakim i efikasnim. Kontejner od 0,1 l omogućava vam da ne brinete da usisivač nije dovoljan za čišćenje cele unutrašnjosti automobila i prtljažnika.

Prenosni usisivač mini usisivač za auto i kuću 2 u 1 usisivač (2 mlaznice) odličan poklon za ljubitelje svojih automobila ili domaćicu za svaku priliku! Njegov estetski izgled oduševiće sve. I takav praktičan poklon će dugo služiti.
ID Oglasa: #163159994
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.