slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Višenamenska PENA za čišćenje sa četkom, 650ml ZA AUTO I DOM

699 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
69
7
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Sloba
Član od 28.10.2012.
kp izlog

 

 

【Svenamenski čistač- pena 650 ml】 Višenamenski čistač - pena, može se koristiti u svakom delu automobila. Neka unutrašnjost vašeg automobila izgleda kao nova!
【Bez ispiranja】 Čistaču na bazi vode potrebna je samo voda da pretvori tečnost za čišćenje u oblik pene. Nema potrebe za ispiranjem nakon čišćenja.
【Očistite bilo koju površinu】 Pogodno za bilo koji materijal, uključujući tkaninu, platno, gotovu kožu, PVC, staklo, vinil, gumu, metal, drvo, gel premaz, staklena vlakna itd.
【Zaštita】 Bezbednosna zaštita, bori se protiv bledenja, starenja, pucanja i pruža UV zaštitu.
【Sigurna formula】 Visokokvalitetna, blaga i efikasna koncentrovana formula može emulgovati masnoću i prljavštinu na dodir bez napora sa gustom penom, bezbedno i brzo.

 

650 ml

ID Oglasa: #157104069
Informacije
    • ISKORISTITE PREDNOSTI :
    • Uplate na tekući račun : e - bankom ( troškovi poštarine su niži , bez naknade za transfer otkupnine )  ili u Pošti, Banci, Menjačnici 
    • Uplaćena količina biće Vam isporučena 
    • Poštarinu plaćate - prilikom preuzimanja

      • Isporuka- postexpress ili BEX
    • Ukoliko ne naglasite posebno - šaljemo  postexpress-om
    • nepokretnost@gmail. com   VIBER

                      

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.