slika
1 od 1

Za odrzavanje tkanine-MICHELIN

Kontakt

Požarevac
Novo
66
1
pre 12 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Moto Đorđević
Član od 07.01.2014.
Svi oglasi

Michelin Fabric Cleaner sredstvo za čišćenje tkanina. Čisti najtvrdokornije mrlje i prljavštinu bez prekomernog vlaženja tkanine, omogućavajući brže sušenje. Poseduje enzime za neutralisanje mirisa, uklanjajući mirise ostavljene od kućnih ljubimaca, prosipanja hrane i pušenja. Novi automobilski miris koji vraća osećaj novog automobila. 360° ugao raspskavanja je savršen kada je potrebno očistiti krovne obloge. Upotrebljiv na svim tkaninama i bojama. Uklanja: blato, prljavštinu, mrlje od duvana, mrlje od hrane, lepljivi slatki ostatak i masti. Neće uticati na plastiku, staklo, gumu ili metale. Čisti sedišta, tepihe, prostirke, obloge na krovu i prtljažniku.

Michelin Foam Glass Cleaner. Briga i spolja i unutra sa Michelin višenamenskim, visoko koncentrovanim, penastim sredstvom za čišćenje stakala, retrovizora, svetala, plastike i laminiranih površina u vozilu. Uništava insekte, ptičiji izmet, nikotin.

ID Oglasa: #140543616
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.