slika
1 od 1

Kofer Kamei 460L

300 €Fiksno

Beograd | Zemun
Korišćeno
Dostupno odmah
1.128
21
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Sale - Skijaš
Član od 11.07.2008.

Prodajem jedan od najvecih sa 460L zapremine a sigurno najkvalitetnijih i najbezbednijih krovnih kofera najpoznatije marke koja se proslavila u pravljenju aerodinamicnih spojlera za sve vrste sportskih i putnickih automobila tako da je i ovaj kofer prosao aero ispitivanja i apsolutno nije bucan.  
Krovna kutija 460 l, nosivost 90 kg
Dimenzije 235x74x40
Godinama koristim kofere i tvrdim da je kvalitet i debljina plastike Kamei kofera ispred Thule kofera. Imao sam priliku da vidim i posedujem Thule Pacific mat crni kofer koji se raspao zbog udara u granu. Sivi Thule su nesto fleksibilnija plastika ali ni blizu Kamei kofera. Plastika Kamei je mnogo fleksibilnija. Koristim i dalje identican Kamei kofer samo u drugoj boji jer sam promenio boju auta. Brave su duplo kvalitetnije od brava koje koristi Thule. Ovaj kofer ima i dve sigurnosne brave pored dve sa kljucem znaci 4 brave ukupno. Par puta sam zaboravio da zakljucam obe brave i vizio sam 100km, preko 120na sat i nije bilo sanse da se sam otvori. Mnogi kupuju jeftine kineske kofere pa stavljaju dodatne trake jer se mogu otvoriti zbog losih brava i klimave plastike. Vidjam da cak iz Nemacke voze kofere vezane trakma. Za ovaj model kofera smem da se opkladim da se nezakljucan nece otvoriti ni na preko 130km na sat.  
Koriscenjem kofera kako na moru tako i na skijanju, unutrasnjost auta vam ostaje cista i sa dovoljno prostora za stvari i putnike, sve mokro i od peska sa plaze samo ubacite u kofer a ko se bavi skijanjem takodje mokre i zaledjene skije samo odlozi u kofer.

Otporan kako na visoke temperature tako i na niske. Ima vise slucajeva da im se crni kofer kofer raspao, na kopaoniku zbog -15, da ne pominjem marku.

Takodje je veoma bitna i boja, neko uklapa crno sa crnim autom ali crni kofer se ugreje na 100stepeni. izgorite se kad se usija na 45stepeni na moru pa i kod nas. Stvari u koferu zbog visoke temperature propadaju kao da su u rerni.  

Srebrni odbija sunce u znatno vecoj meri.  

Uvek mozete kupiti jeftiniji ali ne i kvalitetniji kofer.

ID Oglasa: #144107377
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.