slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Oprema za penjanje na automobil

35 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
45
4
pre 12 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Kuća Sećanja
Član od 04.01.2010.

Univerzalne sklopive pomoćne merdevine, krovna pedala, sklopiva pedala za automobile, vozilo za stepenice, podnožje za noge, lak pristup.

Specifikacija: --Materijal: legura aluminijuma. Karakteristike: - Bekstvo od razbijenog prozora u nuždi, dizajn sigurnosnog čekića pruža vama i vašoj porodici moćan alat za preživljavanje u vanrednim situacijama. - Dizajn protiv klizanja na površini proizvoda, kombinacija dizajna metala i pene ne samo da garantuje snagu pedale, već i štiti boju od ogrebotina. - Jednostavan za instalaciju i lak za transport, utovar i obezbeđenje krovnog prtljaga, kanua, kajaka, snouborda i snouborda i bicikala. Istovremeno, možete se popeti i na krov svog automobila da biste očistili krov i fotografisali. -- Dobar kvalitet: livena aluminijumska konstrukcija obezbeđuje izdržljivost i radni vek, laka je za upotrebu i nije lako kliziti. -- Multifunkcionalne i kompaktne sklopive merdevine za automobile: Zbog svog sklopivog i prenosivog dizajna, stepenice na vratima se mogu čuvati u bilo kom položaju vašeg automobila. U hitnim situacijama može se koristiti i kao sigurnosni čekić i uređaj protiv klizanja točkova. Napomena: -- Molimo vas da dozvolite razliku od 1-2 cm zbog ručnog merenja. a

ID Oglasa: #163993774
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.